Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » (Meleg kérdés) Honnan tudjam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Meleg kérdés) Honnan tudjam hogy az egyik osztálytársam meleg? 14\f

Figyelt kérdés
Feszülős pólókban és nadrágokban jár. A járása is lányos kicsit.
2016. febr. 20. 06:54
 1/7 anonim ***** válasza:
3%
Kezdj el vele beszélgetni az egyik osztálytársnőtökről, aki nagyon jól néz ki. Ha érdekli a téma és szerinte is jól néz ki a csaj, akkor van rá esély, hogy nem répazabáló, ha meg kelletlenül, elutasítóan fogadja a beszélgetést, akkor biztosan az.
2016. febr. 20. 07:41
 2/7 kovpet ***** válasza:
95%

Az biztos, hogy a ruházat meg a járás nem sokat jelent.

Beszélgess vele, ismerd meg. De a sem működik, amit az első javasol, ha nem akarja, hogy kiderüljön róla, akkor nyilván hazudni fog.

2016. febr. 20. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Homofób vagy?

Nekem is van meleg osztálytársam, sőt egyben a legjobb haverom is, nem zavar.

Nálunk mondjuk úgy derült ki, hogy részegen elmondta nekem, meg a közeli haverjainak, de amúgy nagy titok.

Ha valaki meleg le lehet vágni, a haja is más, az artikulálása, testbeszéde, járása, megmozdulása, a beszéde, az öltözködése, a mozgása, minden.

A haveri körödbe tartozik? Akkor akár rá is kérdezhetsz, hogy azt hallottad, hogy az, nagyon meglepődtél, nem tudod miért terjesztik ezt. És ha megbízik benned el fogja mondani.

Vagy ha nem akkor kezdj el beszélgetni a haverjaival, hátha megtudsz tőlük pár dolgot. Persze nem kell pletykálni.

Én 5 hónapig tippeltem azt, hogy meleg a haverom, végül magától bevallotta. Szégyelli egyébként, de én nagyon bírom őt, és nem érdekel, hogy az, a természete pótolja. Először nehéz elfogadni, aztán ha igaz barát vagy megteszed.

Ennyi a lényeg.

/L

2016. febr. 20. 09:39
 4/7 kovpet ***** válasza:
97%

"Ha valaki meleg le lehet vágni, a haja is más, az artikulálása, testbeszéde, járása, megmozdulása, a beszéde, az öltözködése, a mozgása, minden."

Továbbá fodrász. Minden meleg fodrász lesz előbb vagy utóbb. :)

Továbbá minden cigány lop és minden zsidó pajeszos milliárdos. Minden skót kuporgat és minden német sört vedelve jódlizik a Mercijében.

2016. febr. 20. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért számít az neked egyáltalán, hogy meleg -e vagy sem? Tudja rólad, hogy te nem vagy az, szóval tőled nem akar majd semmit. Egyébként nekem hetero fiú ismerőseim néha lányosabbak tudnak lenni, mint a meleg fiú ismerőseim, nem kéne minden hülyeséget elhinni, attól még, hogy egy meleg meleg, még ugyanúgy férfi.
2016. febr. 20. 12:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet , hogy a kérdező is meleg és be jön neki egy gyerek akiről meg akarja tudni , hogy meleg-e vagy nem.
2016. febr. 20. 13:28
 7/7 anonim válasza:
A témából ítélve a kérdező is meleg, de fontos lenne tudni, a kapcsolatodat a másik gyerekkel, meg ha igazam van, akkor rólad tudja, hogy meleg vagy?
2016. márc. 23. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!