Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Meleg kérdés) Honnan tudjam hogy az egyik osztálytársam meleg? 14\f
Az biztos, hogy a ruházat meg a járás nem sokat jelent.
Beszélgess vele, ismerd meg. De a sem működik, amit az első javasol, ha nem akarja, hogy kiderüljön róla, akkor nyilván hazudni fog.
Homofób vagy?
Nekem is van meleg osztálytársam, sőt egyben a legjobb haverom is, nem zavar.
Nálunk mondjuk úgy derült ki, hogy részegen elmondta nekem, meg a közeli haverjainak, de amúgy nagy titok.
Ha valaki meleg le lehet vágni, a haja is más, az artikulálása, testbeszéde, járása, megmozdulása, a beszéde, az öltözködése, a mozgása, minden.
A haveri körödbe tartozik? Akkor akár rá is kérdezhetsz, hogy azt hallottad, hogy az, nagyon meglepődtél, nem tudod miért terjesztik ezt. És ha megbízik benned el fogja mondani.
Vagy ha nem akkor kezdj el beszélgetni a haverjaival, hátha megtudsz tőlük pár dolgot. Persze nem kell pletykálni.
Én 5 hónapig tippeltem azt, hogy meleg a haverom, végül magától bevallotta. Szégyelli egyébként, de én nagyon bírom őt, és nem érdekel, hogy az, a természete pótolja. Először nehéz elfogadni, aztán ha igaz barát vagy megteszed.
Ennyi a lényeg.
/L
"Ha valaki meleg le lehet vágni, a haja is más, az artikulálása, testbeszéde, járása, megmozdulása, a beszéde, az öltözködése, a mozgása, minden."
Továbbá fodrász. Minden meleg fodrász lesz előbb vagy utóbb. :)
Továbbá minden cigány lop és minden zsidó pajeszos milliárdos. Minden skót kuporgat és minden német sört vedelve jódlizik a Mercijében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!