Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy csak beképzelem?
Figyelt kérdés
Van XY aki nekem nagyon bejön és általában ha meglátom akaratlanul is bámulom néha persze nem túl sokáig mert az eléggé feltünő.Szóval kb csak 3 másodpercig szoktam nézni ha épp meglátom.
De amikor ránézek akkor sokszor azt veszem észre hogy ő is épp rám néz.Vagy már olyan is volt hogy csak a szemem sarkából vettem észre hogy ő ott van és akkor is pont felém nézett de elég feltűnően bámult arra felé.
16/F
2016. febr. 17. 14:11
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem kêpzeled be. Velem is meg történt, hogy nézet egy fiú és vissza néztem rá.:) és sokszor a szemembe szokot nézni és rám mosolyog én pedig vissza. Szóval szerintem megtörténik. :)
2/2 anonim válasza:
Komolyan képzeld el a szem arra van hogy egymást is tudjuk vele nézni szoval ez kicsit buta kérdés volt pláne hogy többször is elő fordult szoval tuti nem volt véletlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!