Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki egy órán velem szemben ül. Folyton nevettet, elkéri a vonalzómat és "csatázunk" valamikor csak így figyeljük egymást és a szemembe néz nagyon sokáig es valamikor egy kicsit így behunyorít egy pillanatig , mintha farhasszemezni akarna :D valamikor összeér a lábunk az asztal alatt amikor írunk és így pár masodpercig ott van (én meg sem merem mozdítani ) aztán elveszi. Reggel is ilyen full lányos társaságban voltam és odaállt mellém. Azon az óra előtt is idejött. Meg mindig úgy köszön (bár nem csak nekem) hogy szia xy. Szerintetek? Csak az a furcsa hogy a legjobb bararnőm exe.(bár nekem is bejön a srác) Remélem nem olvassa el :$$

2016. febr. 13. 20:19
 1/3 A kérdező kommentje:
Farkasszemezni** másodpercig** bocsi csak telefonról írok :D
2016. febr. 13. 20:26
 2/3 anonim válasza:
nagyon bejossz neki de amugy hany eves vagy hogy vonalzo csataztok ?
2016. febr. 13. 20:52
 3/3 A kérdező kommentje:

13 évesek vagyunk mind a ketten :DDD

Már csak azt nem tudom hogyan közeledjek hozzá :p Köszi a választ ^^

2016. febr. 13. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!