Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a fiúnak, hogy tetszik?
#1-es:"Áj elé"??helyesírás pls :D *állj
Először is biztos,hogy tetszel neki?Nehogy az legyen,hogy beképzeled,aztán meg pofára esel :/ Mondjuk egy kis kockáztatás nem árt,de azért vigyázz ;)
Szerintem találkozz vele élőben és ne azt mondd,hogy járnál vele,mert az túl nyomulós..a fiúk pedig nem szeretik a nyomulós lányokat! ;) Annyit csinálj,hogy mondd meg neki,hogy kedveled,és nagyon szimpatikus számodra és közelebbről is megismernéd.Kérdezd meg,hogy ő mit gondol erről,hogy áll ezzel és ha kölcsönös a dolog,akkor meg menjetek el valahova együtt,hogy eltöltsetek egy kis időt kettesben,esetleg randizni. :) Sok sikert!! :D
Szerintem randira hívni cinkes.
Te vagy a lány, a gyengébb nem, a férfi azért férfi, hogy ő lépjen. A kezdőlökést még oké, hogy megadja a lány, de nehogy már, hogy a lány hívja el randira, csokrot ne vigyen a pasinak?
Megfordult a világ? Tehén ba ssza a bikát?
Régimódi vagyok, legalábbis Én.
Legyetek kettesbe, és mondd meg neki, hogy nagyon tetszik Neked, megbízol benne, úgy érzed ő egy normális srác, és bejön Neked.
Ha erre ő jól tud reagálni a Tied.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!