Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Mit adjak Valentin...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit adjak Valentin napra barátnőmnek interneten keresztül?

Figyelt kérdés

Ti minek örülnétek a legjobban lányok?

Csak facebookon tudok neki küldeni valamit.

De nem ilyen béna dolgot akarok, hanem valami nagyon jót.

2016. febr. 9. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Küldj neki postán valamit.

Csinálj photoshopal egy képet neki.

Csinálj neki egy videót.

Készíts magadról egy képet neki.(nem félpucér képre se teljesen pucér képre gondolok)

2016. febr. 9. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
A posta szerintem is jobb ötlet, én biztosan örülnék, ha a pasim küldene egy doboz csokit, és egy üdvözlőlapot, talán régimódi, de biztos, hogy bejön
2016. febr. 9. 16:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem tudok postán sajnos.

Köszi az ötleteket, még írjatok, még nincs meg a tuti!

2016. febr. 9. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:

ez sok mindentől függ! szerintem érdemes lenne megkérdezned, hogy egyáltalán mi a véleménye a valentin napról, hátha kiderült hogy baromságnak tartja, és akkor inkább hanyagolni kéne a dolgot!

viszont ha szeretnél adni neki valamit, akkor talán valamit amit szeret, a hobbijával kapcsolatos olyan videót mondjuk, ami feldobhatja! mondjuk ha szeret egy sportot, akkor egy izgalmas és különleges sportvideó ami tuti nagyon fog tetszeni neki, vagy ha szeret egy sorozatot, akkor egy cikket arról hogy lesz új évada, vagy nemtom valami ilyesmit esetleg.

2016. febr. 9. 18:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egy kiló bájt ajánlok.
2016. febr. 12. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!