Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titó15 kérdése:
Nem tudom eldönteni?! Help me!
Figyelt kérdés
van egy fiú az osztályban aki eddig egyáltalán nem érdekelt de most egyre többet kezdünk beszélgetni.. és egyfolytában csak rá gondolok. minden nap rámír és sokat beszélgetünk. puszis szmájlikat küld szivecskéket és nem tudom eldönteni hogy ezt csak barátságból vagy tényleg azért irja ezeket mert ő is többet érez irántam.. voltatok már hasonló szituban?? vagy mit irjak/mondjak neki hogy tényleg érdekeljem??!!
a válaszokat előre is köszönöm :)
2016. febr. 6. 21:24
1/1 loki543 válasza:
Szerintem beszèlgess vele,küldj vissza hasonló szmájlikat ès kicsit kèsöbb tereld a szót a szerelem felè hogy volt e barátnőlye,szerinte milyen egy jó barátnő,stb
Majd kèrdezd meg hogy te szerintr jó lennèl e
Majd csak simán kèrdezz rá ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!