Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kísér haza egy lányt két fiú?
Figyelt kérdés
Van két srác, akik haza kísértek, de elvileg mind a kettőnek van barátnője. Kedvesek velem, és van egy olyan megérzésem, hogy ők teljesen nem arra laknak mint én. Egyszer meghívtak mekizni, de nem mentem el. A kapum előtt, minimum egy fél órát beszélgettünk. Van erre értelmes magyarázat?2016. febr. 4. 22:46
11/23 anonim válasza:
hát igen a ribi mindent tud !!!!!
12/23 A kérdező kommentje:
XDD
A kedvesség!
2016. febr. 6. 17:52
14/23 A kérdező kommentje:
Lassan mennem kell, mert 6:30-ra várnak.
2016. febr. 6. 17:54
15/23 anonim válasza:
csak nem munka a sarkon !!!!???
16/23 A kérdező kommentje:
Kapd be tudod?
2016. febr. 6. 17:56
17/23 anonim válasza:
de mit a nem létezőt ???
na mikor mész már ??
18/23 A kérdező kommentje:
Tudom hogy neked van!
2016. febr. 6. 17:58
19/23 anonim válasza:
nekem ügyes de nagyon már 7 éve ismerjük egymást de még mindig nem tudod a nemeket ????
20/23 A kérdező kommentje:
Te tudhatnád, hogy férfi vagy
2016. febr. 6. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!