Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egésznap szomorú vagyok, depis zenét hallgatok. Valakinek ötlet?
Figyelt kérdés
Kezdjük ott , hogy én kínai vagyok , 14/fiú és magyar suliba járok. A mi osztályunkban eléggé összetartanak a lányok és fiúk ( úgy értve h nincs az , h fúj lány stb. bár nem tom h 8 adikban ez így megy e más osztályokban.) Van egy lány az osztályomban akibe már több mint egy éve bele vagyok zúgva. Jóban vagyunk egymással , de mint mondtam itt mindenki jóban van szinte mindenkivel . Nagyon szomorú szoktam időnként lenni mert úgy érzem h esélyem sincs , mert kínai vagyok meg ilyesmi. + Még ő ilyen " menő " csaj , aki sokaknak tetszik , de nem olyan bunkó fajta , tök kedves jófej. Délutánonként meg szinte mindig eszembe jut és eláraszt féltékenység , bánat meg ami szokott lenni .. Valakinek valami ötlet h mit tehetnék? Válaszokat előre is köszi ;)2016. febr. 1. 19:49
11/16 anonim válasza:
Nem számít hogy kínai vagy. Lehetnél néger is de nem számít. Hívd el pl egy délután valahova kajálni. Vagy sétálni vagy bárhova ahol beszélgetni tudtok. Ne szégyelld. Ha meg se próbálod soha nem lesz belőle semmi. Hajrá én szorítok neked :)
12/16 A kérdező kommentje:
#10 :/// #11 Köszi :)) De nem vagyok elég bátor hozzá , és nem jönne el sztem meg semmi :// De azért köszi nagyon :D
2016. febr. 1. 20:36
13/16 Stark2000 válasza:
"Hívd ki saolin leszámolásra" .. ember, NEE XDDDDDD MIÉRT? XDDDD
Nah, csak hogy hasznos is legyek: Beszélgess vele, hívd el valahova ha már úgy érzed, igent mondana. Ismerkedj meg vele, érdeklődj milyen zenét szeret, milyen filmeket, stb.. Rengeteg mindenről lehet kérdezgetni és beszélgetni. :D Ha pedig oda figyelsz rá, és tényleg nem csak azért beszélgetsz vele, mert leakarod fektetni, akkor azt szerintem ő is észreveszi. Annyit megtanultam, hogy a nőknek fontos, hogy oda figyeljenek rájuk. :D
14/16 anonim válasza:
Kon kí tám páj #asaolinosficko
15/16 anonim válasza:
Én meg félig olasz vagyok, bűn ronda mégis vallott már pár srác szerelmet. :D
Beszélgess vele, hívd el valahova, ha igent mond, vigyél neki csokit, nevettesd meg stb.
Van egy vietnámi haverom, nagyon jó fej, bár csajozni nem tud. :D
/L
16/16 A kérdező kommentje:
Csajozáshoz én is béna vagyok XD
2016. febr. 2. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!