Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Totál a padlón vagyok, mit tegyek? (bővebben lent)
Először is köszönöm azoknak, akik végig elolvassák, sokat jelentene:)
Pár hónapja tudtam meg, hogy a lány, akivel évekig szerelmes voltam, nem szeret. Eléggé rosszul eset, bár gondoltam ez lesz. Most, pár hónappal később nagyon megtetszett egy másik lány, akivel suliban heti 3 óránk van együtt, és így gyakran láttam. Először ugyan azt gondoltam, hogy ebből se lesz semmi, de aztán azt éreztem, hogy mégis lehet valami. Barátaimmal sokat beszéltem erről mit kéne csinálnom, mire egyik haverom tegnap elmondta a lánynak, és átküldte az üzenetet. Azt írja, hogy jófej vagyok, de nem kölcsönös. Életemben először sírtam ilyen dolog miatt. Nagyon padlót fogtam, és nem tudom mit csináljak magammal. Nem értem, miért olyan fontos nekem, hogy legyen valakim. El kéne valahogy felejtenem őt, de nem tudom hogy. Aki tudna ebben segíteni, annak nagyon megköszönném.
Ha valamit kihagytam a sztoriból, ami szükséges lenne, írjatok rám. Nagyon jól esne ha valaki tudna segíteni ez ügyben:)
Kosd le magad valamivel(sport, tanulas, szorakozas ilyenek), legyel sokat a barataiddal ahogy az elso mondta. Elfelejteni pedig sajnos nem igen fogod tudni, mert hat ahogy irtad minimum heti 3 alkalommal latod.
Kitartas! :)
hidd el öcsém, még legalább 100szor fogsz.
Ez egy több lépéses folyamat:
1. Felejtsd el, hogy te szerelmes voltál. Tetszett, akartad, vágytál rá. A szerelem az nem itt indul, de erre majd rájössz.
2. Sport, tisztálkodás, öltözködés. Nem a pénz a lényeg, amit ráköltessz, hanem az, hogy igényes legyél, mert ez kell a csajoknak. Legyen egyéniséged.
3. Ha tetszik valaki, akkor kezdj el ismerkedni vele. Ne a haverokkal beszélgess róla, hanem a vele. Itt is tapasztalni kell mert könnyű beesni a barátzónába, de majd az idő kihozza.
4. Hajrá és hajrá, 15 vagy, még bőven van előtted idő mindenre :) én 10 évvel ezelőtt azt hittem, hogy vége a világnak, mert valaki nem jött össze. Aztán megráztam magam és két hónapra rá elvesztettem a szüzességem. Csak legyél önmagad, ne taktikázz, ne használj trükköket, amit online lehet találni. Ez a tanácsom.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!