Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak? ...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Volt egy srác akivel jártam csókoloztunk meg stb...Egy idő után szakítottunk a barátnőm miatt...Mert a barátnőm sokat szórakozot vele és elmondta neki hogy szerelmes belé....

De a volt barátom már régóta szerelmes volt a barátnőmbe...

Igy hát szakítottunk...A volt pasimnak a legjobb haverjával elkezdtem szórakozni, beszélgettünk jókat és bevalotta nekem hogy 2hónapja szerelmes belém....De én is belészerettem igy elkezdtünk járni....Úgy 2napja járunk.

De olyan fura érzésem van...Nem tudok mellette kibontakozni,nem merem megölelni sőt inkább távolodom tőle...Mivel ő volt a fiúk közül a legjobb barátom így furcsa...De még a volt pasimat is picit szerettem....De lehet hogy aki most a pasim nem is szerettem és azért távolodok tőle ? Vagy azért mert még picit szeretem a volt pasimat ? Meg még azon gondolkodtam hogy lehet azért mert a legjobb barátom volt ezért és hirtelen a pasim lett ?

Bocsi a helyesírás ért :D

2016. jan. 29. 23:11
 1/2 anonim válasza:
Nemtudom mit csinály, feküdj le mind 2 vel ameiknek nagyobb az jobb
2016. jan. 29. 23:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettél kösz...
2016. jan. 29. 23:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!