Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (többi lent)
Sziasztok. Az a helyzet,hogy sokszor már volt itt ez a kérdés,hogy mit tegyek,hogy belém szeressen a lány?
Szóval velem más a helyzet,amióta meg láttam azóta belé szerettem,szerintem szerelem első látásra.De most valahogy távolodunk egymástól......Mostanáig az volt a helyzet,hogy mikor meglátom sokszor szemezünk néha beszélgetünk egymással néha kedves hozzám köszönő viszonba vagyok vele .....de most nemtudom miért de aszt hiszem távolodunk egymástól már semmi jelek nincsenek szemezés nagyon kevés már nem beszélünk sokat ,valyon mit csináltam rosszul ? kérlek segítsetek :) köszi :)....egy faluba lakunk a lány 18.én 24 :) seegítsetek,,bocsi a helyes írásért :)
Őőő szia! :D Nagyon szívesen segítenék, de ez nekem kevés információ.
Mióta tartanak ezek a dolgok? Mennyit beszéltetek? Szerinted tetszel neki? Elhívtad már valahova?
Mert 2 dolog lehet...
1. Várta, hogy áttérjetek egy következő fázisra ( elhívd randizni, elkezdj neki komolyabban udvarolni, vagy megcsókold, ki milyen tempóban szereti ) de nem tetted meg, ezért lemondott rólad és azért távolodtok
2. Leesett neki, hogy tetszik neked, és mivel te nem tetszel neki inkább tartja a távolságot/visszavett, hogy nehogy még jobban félreértsd.
Mivel sokat vagyok fiúk közelébe, a második eset nem egyszer fordult már elő. Persze az első is volt, hogy megtörtént, és utólag kiderült hogy a fiú egyszerűen tutyimutyi volt és nem lépett. Én meg majd belehaltam bánatomba, hogy nem tetszem neki... :D Baromira szerelmes voltam.
Írj privátban, hátha tudok segíteni...
18/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!