Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok melyik pasitípusért vannak inkább oda eközül a kettő közül?
Mindkét esetben szeretnivaló,romantikus,illedelmes a pasi de egyvalami az elején mégis különbözik,ismerkedés elején mikor még nem mondtátok a másiknak hogy szeretlek van két típus:
1.kicsit félvállról veszi a dolgot és olyan mintha neki teljesen mindegy hogy sikerül e összejönni veled vagy nem,de ugyanakkor jó vele beszélni,megvárja hogy te írj rá előbb legtöbb esetben,de néha vannak ilyen odavagyokérted hullámai mikor kimutatja a csajnak hogy neki csak ő kell
2.aki teljesen azt akarja hogy összejöjjetek és folyamatosan teper,nem akar semmit se elrontani de néha pont ez sikerül neki,sokszor túlságosan is kedves és helyeslő ami valahogy gyengeséget sugall vagy nemtudom,ilyen aranyos
Ha tudtok rajt pontosítani akkor hajrá✋
Én a 2.típus vagyok csak azért tettem fel a kérdést. Idővel feltűnt hogy a csajok azok után mennek jobban aki nem veszi olyan komolyan a dolgot.
Kipróbáltam magam egyszer az 1.-es típusként és a csaj sokkal gyakrabban kereste a társaságom.
Kíváncsi vagyok itt a véleményekre.
Korotokat is irjátok.
Nem esik jól a sok elkeseredett gyakorikérdések lakó válasza. Nem amiatt választják az egyest, mert "izgalmasabb" egy normális ember nem hülye, nem akar szenvedbni. Azt választja, akibe SZERELMES. És ha szerelmes, akkor együtt akar lenni a sráccal.
Én személy szerint egyiket sem választanám. Nem szeretem, ha rám tapadnak, és azt sem szeretem, ha érződik hogy félvállról veszi valaki a dolgot. Ha romantikus alkat, akkor szenvedélyes, és tisztában van vele, mit akar.
Én szeretem az izgalmakat, de nem a hülyítést, a bizonytalanságot.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!