Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit találnak vonzónak egy lányban a fiúk?
Nálam a fontossági sorrend:
Szép arc,ápolt hosszu haj,jó alak,jó illat,ápolt körmök és mindenképp magassarkú lábbeli,és persze nőies mozgás,nem valami higany vagy előredölve járás.
Azt, hogy mások , mint ők.
Ha ugyanolyanok lennének, nem lányt találnának vonzónak.
A szép arc a legfontosabb. Emellett szeretem a hosszú, barna hajú lányokat. Legyen mosolygós, vidám természetű, de emellett megfelelően komoly, és céltudatos is. Figyeljen oda magára, legyen ápolt, igényes, de maradjon természetes - ne sminkelje magát agyon. Nekem a gyengéim a sportos és elegáns öltözködést vegyítő lányok - de ami igazán fontos, hogy ne legyen "fekete" az öltözködési stílusa.
Ne cigizzen, szerintem nőietlen dolog.
Ne legyen könnyen kapható, lehessen vele játszadozni, hülyülni.
18/F
Az arc és az alak számomra a két legfontosabb. Egy ronda arcú, de bomba alakú, vagy egy gyönyörű arcú, de 100 kg-os nő sosem fog tetszeni.
Ha ez a kettő megvan, akkor igazából már megvan az az alap, amihez ha van egy jó személyisége, akkor engem megvett kilóra. Jó személyiség alatt értem: humoros, intelligens. Ha ezek mellé kedves, az meg már a főnyeremény.
Ezen kívül nálam még plusz pont a nagy mell és a széles csípő, jó fenék. Persze ez már csak hab a tortán, meg van akit pl a nagy mell kifejezetten taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!