Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy barát/barátnő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy barát/barátnő elvesztése, vagy egy szerelem elvesztése fájdalmasabb?

Figyelt kérdés

Mármint, nem meghal a barát/barátnő.

Hanem valamilyen okból pl. elköltözik, és nem tartjátok úgy a kapcsolatot, vagy bármi egyéb.

Vagy a szerelemünk, akivel együtt voltunk

2016. jan. 24. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:

A barátság életre szóló. A heves, hállivúdi filmekbe illő szerelem pedig csak pár évecskéig, utána szétmentek. A tini szerelmek óriási százaléka ilyen. Ha pedig nem tartanátok a kapcsolatot a szerelmeddel, akkor valószínűleg abba a nagy százalékhalmzba tartoztok, mivel, ha távolság akadály, nem igazi szerelem.

Csak az én véleményem, ne kövezzetek meg érte!

2016. jan. 24. 17:39
 2/3 anonim ***** válasza:
21%
Egyik sem fájdalmas, legfeljebb szar érzés.
2016. jan. 24. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
53%
Nos en mindkettot ateltem. Kulfoldon elek. EEEs itt volt a legjobb baratnom. Elvalaszthatatlanok voltunk. Imadtam ot. Es egyszer csak kozolte velem,hogy haza kell koltoznie *Magyarorszagra* . Ez iskolaev vegen. Aztan nyaron. Egy taborba talalkoztam egy fiuval. Es hat o volt eletem elso igazi szerelme. Es a nyar vegen. Az uj tanevben en tulajdonkeppen egyszerre 2 embert vesztettem el ugymond. Igy kellett szembeneznem az uj tanevvel ujabb problemakkal iskolaval osztalytarsakkal... Nehez. De teny,hogy a baratnom elvesztese jobban fajt. Igaz vele naponta beszelek *videochat,facebook* de megis nehez.. A fiu miatt enyhe depresszioba estem,de kesobb mar nem is erdekelt,hogy mi van vele most se erdekel mar... *Helyesirasert ekezetekert ezer bocsanat nem kerek kommentet hogy nem tudok irni mert gyorsan irtam :D * 14/L
2016. jan. 24. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!