Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
Sziasztok! Van egy fiú, akibe május óta szerelmes vagyok. SZERELMES. Mindenki mondja, hogy ez nem az, pedig de, őrülten szeretem Őt. Van egy érzés, ami körbejárja a mellkasomat, a gyomromat, az agyamat, szabadságot, szépséget és egyben fájdalmat hordoz magával. Jobban nem tudom leírni. Hát az a helyzet, hogy a nyári szünet miatt eléggé elidegenedtünk egymástól, szeptemberben még "udvarolt", de már nem annyira. Októbertől tervezgetem, hogy szerelmet vallok neki, de mindig megtorpanok. Közbejött KÉT másik lány. Kettő, de amúgy mindenkivel kikezd, mióta elkezdődött az új tanév. Nagyon megbántott, ezért borzasztóan megroskadtam, ilyen fiatalon. Nagyon fájt a tudat, hogy biztosan nem szeret, csak játszik velem. Folyton csak sírtam éjszaka, nem tudtam aludni. Most úgy tűnik végleg csak két ember vagyunk a világban (bár néhanap még mindig mond szerelemre utaló dolgokat), ezért szeretnék ezen változtatni. Sok időt tölt egy másik lánnyal, ez pedig nagyon fáj. Nem akarom, hogy az a lány is belé szeressen. Elmondtam az egyik barátnőmnek is, hogy szeretem Őt, szóval itt az ideje Vele is közölni. Szerintetek hol, milyen körülmények között mondjam meg neki, és hogyan legyek tapintatos? Egyébként osztálytársak vagyunk, és az én tervem szerint hétfőn mondom el neki, amikor a szekrényeknél öltözünk órák után, olyankor általában kettesben vagyunk. Jó ötlet?
13/L
Ha kettesben lesztek akk az igy jo.
Allj oda es mond el. ;Bela(nemtomhogyhivjak) en elegge kedvellek teged,es most rajottem, hogy nem csak kedvellek hanem szerelmes is vagyok beled.
Valami ilyesmi. A lenyeg az h lenyegre toro legyen de ne is legyen letamado.
Sok szerencset! Ha pedig nem jonne ossze akkor se leseredj el! 13 eves vagy elotted az elet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!