Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány akit felkőszöntöt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akit felkőszöntöttem születésnapja alkalmából privátba. Azóta minden nap beszélünk és talcsizunk. Mindig kedves, megértő. Szerintetek lesz ebből valami komolyabb? (Én szeretnék)

Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 16:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Akkor bocsi. És az jó ha küldök neki szivecskés es piros arcos smilekat?
2016. jan. 15. 21:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Először inkább hívd el valahova. Amikor egy időben végeztek a suliban, menjetek utána együtt kajálni, moziba.

Ne küldd tele a messengerét szivecskés vackokkal, mert elfogadja a telefont, az összetörik, emiatt téged meg utálni fog. Max köszönésnek egy puszis fej. Csak szépen fokozatosan ;)

2016. jan. 16. 00:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi, csak annyi a baj hogy ő érte még eljönnek:))) és ha elhívom kajálni ki fizessen?
2016. jan. 16. 07:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát igazából én talán nem randi szerűen hívnám el először, csak ilyen töltsük együtt az időt címszóval. Ebben az esetben mindenki magának, de ez eléggé szitu függő. De szóval ink mindenki magának.

azaz: nem meghívod kajálni, hanem elmentek együtt enni

2016. jan. 16. 12:28
 15/15 A kérdező kommentje:
És ha nemet mond akkor kitehetem veszélynek a barátságunkat?
2016. jan. 16. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!