Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnádok pár tanácsot adni?
Van egy fiu barátom akibe sajnos beleszerettem és hát az első nagy szerelem...
Derékig érő hosszu hajam volt de levágattam (bevallom nagyon hiányzik a hajam xd) nos a fiu barátomnak....azért nem jövök be mert nincs hosszu hajam meg mert nem vagyok rocker....és ezáltal nem felelek meg az elvárásainak. Tudja hogy mit érzek iránta...neki csak egy kicsit tetszem de amugy semmi...de mindig kedves,eljön velem korizni, ölelget, puszilgat, remeg a keze meg zavarban van ő is a közelembe! De mégsem akar adni egy esélyt.
Tudom ez elég szánalmas igy de ő tényleg az a fajta fiu aki nagyon ritka és értékes. Nem csak a szexre megy, illedelmes, kedves.soha nem bunko, érzelmes. nem iszik,cigizik,drogozik!! Teljes mértékben az esetem.
Tudnátok tanácsot adni?
Megköszönném
(Bocsi a helyesirási hibák miatt csak pont siettem!)
Figyelj ezzel én is így vagyok, csak fordítva. Tegyük fel hiába tetszene egy olyan csaj aki teljesen más stílust képvisel, más világban él, nem kezdenék vele kapcsolatot mert nem az én világom... Lehet hogy nagy hibát követnék el..
De így is meg találtam a Nagy Ő-t már 4 éve.. :)
Lehet fél attól, hogy ha nem jön össze akkor már a barátság sem lesz olyan mint azelőtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!