Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség lenne lefeküdni vele?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,aki tetszik(18 éves) és már régóta chatelünk és mondhatni belezúgtam. Élőben is szoktam néha látni de nem randiztunk. Már chaten szóbakerült a szex téma meg minden. Azt mondta hogy szép vagyok de csak barátként tekint rám,nem akár kapcsolatot. De azért többször is felhozta hogy milyen jó lenne ha lefeküdnék vele. Jó tudom hogy attól még nem fog belém szeretni de én vele szeretném elveszíteni mert eszméletlenül tetszik és szeretem. Szerintetek mit csináljak?
16 L vagyok
2016. jan. 12. 16:12
2/7 anonim válasza:
Mivel csak barát vagy így szerintem az lenne.
3/7 anonim válasza:
Szerintem várj még vele, bőven van még időd
4/7 anonim válasza:
Becemanu..
Kérdezhetek valamit?
Te 13 éves vagy.. Mit osztogatod itt az észt a nagyoknak? :D
6/7 anonim válasza:
Nem 13 éves vagyok de ki oosza az észt? Válaszoltam egy kérdésre mert nekem ez a véleményem ,ne ugass bele
7/7 anonim válasza:
Úgy kihasználna mint annak a rendje..
Egyszer belemész, utána soha többet nem hallasz róla, majd jön a kesergés..ne menj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!