Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szeretitek, ha a barátnőtök néha romantikázni akar? Kort is írjatok légyszi
Figyelt kérdés
Pl hirtelen romantikus hangulatba kerül és csak úgy elmondja, hogy mennyire szeret, vagy néha kedvesemnek/szerelmemnek szólít, meg ilyenek. (Nem mókuskámnak/nyuszikámnak/mézespuszedlimnek!)2016. jan. 10. 00:52
1/10 anonim válasza:
Utálom, a barátnőm ne legyen romantikus soha, és ne becézgessen. A barátnőm legyen bunkó és köcsöggyereknek hívjon.
2/10 anonim válasza:
Engem sokszor kap el a "szeretetroham", barátomat nem zavarja :)
Sőt, inkább talán örül is neki.
3/10 anonim válasza:
Még nem volt barátnőm szóval nem tudok tapasztalatból beszélni hogy szeretem-e vagy sem az ilyen helyzetet, viszont alapvetően én romantikus alkatnak tartom magam szóval biztosan szeretném ha neki is lenének ilyen igényei.
4/10 anonim válasza:
Én személyszerint örülnék neki (ha lenne barátnöm de amikor volt akkor is örültem volna) de ez inkább személyiség függõ. Van aki szereti és van aki utálja. 15
5/10 anonim válasza:
Én mondjuk szeretném talán de nem tudok tapasztalatból beszélni mert barátnőm se volt de jó lehet
7/10 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs semmi gond, örülj neki hogy szeret, az én barátnőm is sokat mondja, meg szivemnek és szerelmemnek hív. Találj ki valami szep becenevet te is, amugy 14 vagyok
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2016. jan. 10. 11:15
9/10 anonim válasza:
Ha lenne barátnőm, örülnék annak. Én is romantikus tipus vagyok, azon kívül hogy vérengző állatként védeném :D
10/10 anonim válasza:
Én is nagyon örülnék neki, legalább tudnám hogy tényleg szeret és fontos vagyok neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!