Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legjobb teendőm ez után?
Barátnőmmel 2év kapcsolat után szakítottunk. Legelsőnek amikor találkoztunk már másfél éve ismertem de csak barátilag voltunk meg jól. Aztán amikor elöszőr találkoztunk bevallotta, hogy szerelmes belém. Szépen lassan összejöttünk.De a legelején volt egy fiú barátja akit már 3éve ismert és a legjobb barátja volt és mindent megbeszéltek.Nagyon féltékeny voltam rá és megbeszéltük, hogy elfeltejti és nem beszélnek többet. A kapcsolat alatt voltam hullámvölgyek mint ahogy az összesben. Volt, hogy nagyon jó volt minden és volt amikor hetekig csak veszekedtünk.Aztán eltelt 2év. Megkezdődött idén az iskola. kevesebbet találkoztunk. Szerinte elhanyagoltam. Nem foglalkoztam vele eleget és ezt megunta és 1hónappal ezelőtt elkezdett beszélgetni azzal a baráttal akivel előtte voltak mert hiányzott neki. 1hónapig hazudott nekem.December 30.án rájöttem, hogy beszélget vele.És közölte, hogy mitörtént. Kiszerett már belőlem nem akar már semmit tőlem. De a legjobb barátom szeretni maradni.De ezzel az a gond, hogy én még mindig szeretem.Most pedig azzal baráttal találkozgat és már alakulnak a dolgok, de minden elmond nekem és ez nagyon fáj nekem. De azt meg nem bírom ki, hogy ne beszéljek vele mert szeretem és nem akarom elveszíteni. Viszont megbeszéltük, hogy pár év múlva amikor már felnövünk akkor megpróbálhatjuk újra a dolgot. De látom rajta, hogy ő ezt nem akarja igazán. Mi lenne a teendőm mit tegyek? Miért akar itt maradni velem addig amíg ő kiéli magát? Miért csak a barátom akar lenni?
Én 18éves vagyok a barátnőm 17. Nem kellenek a fikázó kommentek. Hogy fiatalok vagyunk, ez nem is szerelem stb. Rendes választ szeretnék kapni a kérdésimre.
Egy kapcsolat két emberen múlik
Ha az egyik menni akar hadd menjen kár erőlködni ha az egyik fél úgysem akarja
A baráti viszonyt szüntesd meg vele ha lelki fájdalommal jár a beszámolói az életéről, ne gyötörd magad
Majd ha eltelik egy év akkor majd mint barátok lehettek de most még friss a seb ne piszkáld inkább hagyd begyógyulni
A miértekre nem tudok választ adni sajnos.
Viszont szerintem ne akarj vele barátságban maradni mert csak magadat kínzod érezd jól magad nélküle (hidd el, hogy menni fog) Ismerkedj új lányokkal ne az érdekeljen aki már elment ne hagyd magad hogy neked zúdítsa minden baját mikor már nincs köztetek senki. Ha egyszer még valamit akarsz tőle akkor hagyd hagy menjen magadat meg ne kynozd ezzel éld ki magad kis idő után meglásd sokkal jobban fogod magad érezni.
Már vlaszoltam egyszer de így hogy te is kommentálod így nekem is jutnak eszembe dolgok.
Ha kicsit is szereted tényleg hagyd hagy menjen ha együtt lesztek akkor együtt lesztek ne ez árnyékolja be a fiatalkrod nem vagy Jedi, hogy látod a jövőt.
18 éves vagy éld ki magad rendesen és hagyd ülepedni a dolgkat ne is foglalkozz vele ha tudod kerüld el tiltsd le fb-n vagy kérd meg hogy tiltson le mert ha másik barátja lesz és nézegeted csak rosszabb lesz neked.
Hidd el sokkal jobb lesz pár év múlva összefutni és elmesélni neki az addig veled történteket és ami vele is történt.
magammal példálózok most de annak idején szerintem én is hasonló helyzetben voltam. szóval:
Volt egy hosszú kapcsolatom 3 évig voltunk együtt még most is vigyorgok ha visszagondlok milyen jó volt de tönkre mentek a dolgok és az akkor barátnőm talált magának egy új párt ez a szakítás után vlt már egy kis idővel addig azt hittem teljesen rendben vagyok mert közösen beszéltük meg ogy szakítunk mert nem olyan mint régen volt baráti visznyt tarottam amíg nem láttam meg , hogy új sráccal van. Akkor összetörtem mert még mindig szerettem erősen próbáltam visszaszerezni le is épültem kicsit ki ült az arcomra az ideg stb stb. Elhatroztam hgy visszaogm szerezni elkezdtem változni. egy hónap alatt szereztem munkt lefogytam 9 kilót, és ahogy egyre sikeresebb lettem kezdtem érezni hogy nem ő érte teszem hanem magam miatt sokkal jobban érzem magam így. Ma már tudok lányokkal beszélgetni jövőhéten ha minden jól alakul talán egy randim is lesz. Szépen építgetem a jövőm és érzem hogy kezdek felnőni. Hidd el nekem kérlek hogy ne úgy alakítsd az életed hogy neki legyen jó ez egyszer gondolj csak magadra hogy mi a jó aztán ha egy idő muúlva rendben lesz minden és nem leszel már sem szomorú kicsit kiélted magad stb. és még kedved is lenne vele találkozni csak ráírsz hogy nem e lenne kedve veled összefutni hidd el nem fog nemet mondani. kicsit idősebb fejjel meg majd rá eszmélsz hogy kell e ő még neked vagy sem ha kell akkor indítasz egy tiszta lapot ha nem akkor is éled a saját kis életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!