Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hihetetlenül szerelmes vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihetetlenül szerelmes vagyok mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy 14 éves fiú akibe nagyon beleszerettem.Megtaláltam facebookon a telefonszámját,felhivtam beszélgettünk.De aztán megsértettem,bocsánatot kértem azt mondta nem sértődős.Azóta nem beszéltünk,facebookon nem ír vissza.Nem lakunk túl közel egymáshoz.Suli csak január 20.-án lessz.Nem tudom mit tegyek,szeretem nagyon.Ha felhívom telón mit mondjak neki vagy ha lessz suli a haverjai miatt nem tudok odamenni hozzá.Vagy mosolyogjak rá vagy nem tudom.Kérlek segítsetek.

#fiú #szerelem #hihetetlenül.
2016. jan. 9. 01:44
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Elmondom, mit tegyél: vesszőt a tagmondataid közé!
2016. jan. 9. 02:33
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Látta, amit facen írtál neki? Meg szabad tudni, hogy mivel sértetted meg? 14/l
2016. jan. 9. 02:53
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
ha a suliban a haverjai a probléma, akkor csak félre kell hívnod. de tényleg könnyebb segíteni úgy ha tudjuk h mivel sértetted meg
2016. jan. 9. 09:36
 4/8 anonim válasza:
59%
beszélgess vele, legyél hozzá kedves... Írj neki fbn szépeket, ismerd meg igazán.. Kérdezd meg tőle hogy mit szeret csinálni és egyszer csinálhatnátok közös programokat.. A suliban ne félj oda menni hozzá. Ha ő is szeret téged akkor nem fogja zavarni ha oda mész hozzá. A haverjaival meg ne foglalkozz
2016. jan. 9. 11:14
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
ez kuka :) felejtsd el ... ha egy kicsit is érdeklődne irántad, nem hiszem hogy egyből besértődne valami hülyeségen .. másrészt meg visszaírni facen, ha akarna ... próbáld meg ezt a pár napot januárban felhasználni arra, hogy elfelejtsd .
2016. jan. 9. 12:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Azzal sértettem meg hogy azt mondtam hogy te vagy az a kínai az X-B-ből?De csak vicceltem azt mondta nem sértődős.Nem akarom beégetni a haverjai előtt.
2016. jan. 9. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
5-ös nem igazán értelek, hogy miért gondolod azt, hogy csak azért mert még nem látta az üzijét, máris felejtős?
2016. jan. 9. 14:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom olyan könnyen elfelejteni mert nagyon szeretem.
2016. jan. 9. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!