Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy barátkozzak meg azzal a fiúval aki bejön?
Figyelt kérdés
Van egy 2 évvel idősebb fiú a suliban.Nem
ismerjük egymást igaz egyszer beszéltünk
telefonon,akkor elmondtam ki vagyok azt
mondta nagyjából ismer.De
elrontottam...Mert azt mondtam hogy "te
vagy az a kínai a X-B-ől?" ezt csak viccre
mondtam bocsánatot is kértem.Aztán nem
beszéltünk.Facebookon nem ír vissza :
(Megint bocsánatot kértem
facebookon.Várom hogy fellépjen.Meg akarok
vele barátkozni,segítsetek légyszi.
2016. jan. 8. 14:07
1/8 anonim válasza:
miért sértődött meg a kínai megjegyzésre?
Lehet nem vette a poént vannak akik elég haragtartóak egy ilyen bezsólás után hiába mondod hogy csak vicc voolt.hívd fel telefonon vagy írjál neki facebook-on ha nem veszi fel /ír vissza akkor szerintem lépj túl rajta.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Felveszi de nem tudok mit mondani. :/
2016. jan. 8. 14:50
3/8 anonim válasza:
mond meg neki hogy sajnálod picit magyarázkodj
4/8 anonim válasza:
Eleve nem értem ezt a hülyeséget, hogy nem ismeritek egymást, de már telefonáltál neki....szerintem értelmesebb lányt keres magának.
5/8 A kérdező kommentje:
Facebookra ki van rakva a száma és felhívtam gondoltam megismerkedhetnénk.
2016. jan. 8. 16:57
6/8 anonim válasza:
ne nyomulj ennyire.. oké hogy 21. század de ebből és a srác helyében azt gondolnám hgoy annyira kétségbe vagy esve hogy már ilyen dolgokat csinálsz...nem szokás ismeretlenek telefonszámár a facebookról leszedni majd felhívni. szerinted nem fura?
7/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Nagyon jól elbeszélgettünk...Csak lekínaiztam.
2016. jan. 8. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!