Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyönyörűlány kérdése:
Heló szerelmes vagyok egy fiuba aki 7 . es én meg 6. os vagyok és az össze vont órákon mindig engem néz mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kèrlek segítsetek2016. jan. 6. 18:16
11/12 anonim válasza:
Lehetséges Van Egy Ismerősöm Ő Is 2002.01.02-én Született És 6.os Csak Őt 4-be Meg húzták!
12/12 anonim válasza:
Manapság olyan gyakran használatos a "szerelmes" kifejezés a tetszés/vonzalom/rajongás, stb. helyett. Addig nem lehetsz valóban szerelmes valakibe, amíg nem is ismered! És az, hogy szoktad látni, esetleg látod/hallod bizonyos megnyilvánulásait vagy néha váltotok pár szót, még nem ismeretség. Úgyhogy szerelmes nem vagy, maximum tetszik a srác. Szóval ne keverjük a dolgokat! :)
Amúgy meg a kérdésre is válaszolva... beszélgess vele minél többet, érdeklődj iránta (de ne zaklasd), mosolyogj rá (de azért ne úgy, mint a "tejbetök"), ha kölcsönös, akkor ezek után ő is közeledni fog, aztán majd alakul. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!