Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek számitanak is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek számitanak is valamit, az anyagi hátterek?

Figyelt kérdés
Magyar órán beszéltünk erről a dologrol, ha van egy lány meg egy fiú, és nagyon szerelmesek. De a magyar tanár szerint, ha valamelyik fél különösen többet keres, akkor a gyerekeknél nem müködne a szerelmi kapcsolat. Engem nagyon érdekelne ez a téma hogy ki mit gondol erről. Nem arra gondolok hogy egy hajléktalan, és egy pénzes család, hanem pl: az egyiknek Iphonja van, a másiknak csak egy olcsobb microsoft telefonja. Vagy az egyik család külföldön nyaralnak, a másik család meg lehet sehol. Ez ténleg kihathat két fiatalabb korú emberre ha a családi anyagi háttér nagyon különbözik? Én egyébként olyan 14-19 éves koron belül tenném fel ezt a kérdést.

2016. jan. 3. 17:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
ilyenkorban szerintem nem számít de később igen
2016. jan. 3. 17:10
 2/22 A kérdező kommentje:
Mármint ottis a családi háttér, vagy a saját keresetükre gondolsz?
2016. jan. 3. 17:11
 3/22 anonim ***** válasza:
Tökéletes példa a barátom és én. Másfél éve együtt vagyunk, és elég nagy a különbség a kettőnk anyagi helyzete közt, de ebből még nem volt probléma. Ha részletesebben érdekel a dolog írj, mert itt nem szívesen fejtegetném tovább:) 18l és 18 fiú
2016. jan. 3. 17:12
 4/22 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ! :)
2016. jan. 3. 17:12
 5/22 anonim ***** válasza:
14-19 évesen valószínűleg már nem a családod szabályozza azt hogy te kivel járhatsz kivel nem. Ha te meg szereted a fiút/lányt akkor meg nem fog érdekelni hogy melyik családból jön, milyen az anyagi helyzete. De ez az anyagi háttér szerintem csak akkor hat ki a pár kapcsolatára ha a szülők nem engedik mert pl. a másik családja nem éppen a legjobb anyagi helyzetben van, de ez persze már csak akkor van ha a szüleid nagyon pénzcentrikusak és nem a te érdekeid érdeklik. 17/f
2016. jan. 3. 17:13
 6/22 A kérdező kommentje:
Igen ez szerintem is igyvan. De általában ha ezt a témát felhozza valaki, akkor arra gondol h mindenképpen a fiu családja a pénzesebb..mert sztem azzal nincs is baj.. De ha egy lány családja sokkal pénzesebb és sokkal több mindent megkap, arrol mit gondoltok?
2016. jan. 3. 17:15
 7/22 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg pont hogy az jut eszembe ha a lány pénzesebb, és igen, talán ott szokott jobban előfordulni a probléma hogy a szülök nem engedik egy rosszabbul álló sráccal elengedni. 5. voltam
2016. jan. 3. 17:20
 8/22 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nagyon is számít :) De nem feltétlen kell eltérő anyagi körülményeknek lennie.Saját példámat felhozom neked :) A külsőségek sokat számítanak. Anno. mondta valaki, hogy nincsen ronda ember, csak igénytelen. (itt nem olyan igénytelenségre gondolok, hogy nem fürdik valaki és társai, szóval ne értsétek félre) Az igényesség meg pénz kérdése. Persze mindjárt jön valaki majd az érveivel, hogy nem, de ettől függetlenül leírom az én saját kis történetemet. Sosem éltem jó körülmények között, rengeteget kellett nélkülöznöm, már kiskorom óta, így nőttem fel. Nem voltak márkás ruháim, sőt választékosan sem tudtam enni, mert nem volt miből válogatni, volt hogy enni sem volt mit (ez azért eléggé ritkán, de előfordult). Ettől függetlenül kissé termetesebb lettem, nem kell semmi komolyabbra gondolni, plussz 10 kg-ról van szó. Ettől függetlenül nagyon optimista, jól nevelt srác lettem, vicces is vagyok, stb...Na, de száz szónak is egy a vége: Sok lány tetszett meg nekem, sokfélék voltak, szóval még csak azt sem lehet mondani, hogy 1 típusnál vallottam kudarcot :D Akármit csináltam, mindig inkább olyan srácot választottak, aki megtehette, hogy márkás ruhákban, cipőben mászkáljon, ezeken kívül semmivel sem értek többet nálam, mert emberileg mindegyik egy 0 volt, csak hát megtehették, hogy jobban nézzenek ki, mert megvolt a szüleiknek megvolt a pénzük rá. :) Röviden ennyi.

[Megjegyzés: Ne értsétek félre, ez nem önsajnáltatás.Az hiányzik a legkevésbé, hogy bárki is megsajnáljon.Ezek ellenére is ugyan olyan optimista maradtam, mint voltam és érzem, hogy azoknál a lányoknál jobbat érdemlek. 19/F]

2016. jan. 3. 17:22
 9/22 anonim ***** válasza:

szerintem amíg a gazdagabb fél nem hiszi azt,hogy akinek nincs meg mindene az gáz, meg hogy ez alanyi jogon jár neki, addig nincs gond. magyarán amíg nem veri magát apuciék pénzére, hanem max magában örül,hogy jól élnek.

addig oké. de ha már elkezdi lenézni a barátnőjét/barátját akkor felejtős az egész:D főleg mivel ezekért a dolgokért ő annyit tett,hogy jó helyre született. majd később válik el igazán,hogy milyen az anyagi helyzete

2016. jan. 3. 17:22
 10/22 A kérdező kommentje:
Igen, egyébként iagazad lehet, és énis pont errevoltam kiváncsi. Nem azt mondom, sztem egy szegényebb fiunak, is lehet pénzesebb barátnője, de hosszutávon lehet nem birnak együtt..Talán azért is mert más az értékrendjeik...
2016. jan. 3. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!