Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek számitanak is valamit, az anyagi hátterek?
Szerintem nagyon is számít :) De nem feltétlen kell eltérő anyagi körülményeknek lennie.Saját példámat felhozom neked :) A külsőségek sokat számítanak. Anno. mondta valaki, hogy nincsen ronda ember, csak igénytelen. (itt nem olyan igénytelenségre gondolok, hogy nem fürdik valaki és társai, szóval ne értsétek félre) Az igényesség meg pénz kérdése. Persze mindjárt jön valaki majd az érveivel, hogy nem, de ettől függetlenül leírom az én saját kis történetemet. Sosem éltem jó körülmények között, rengeteget kellett nélkülöznöm, már kiskorom óta, így nőttem fel. Nem voltak márkás ruháim, sőt választékosan sem tudtam enni, mert nem volt miből válogatni, volt hogy enni sem volt mit (ez azért eléggé ritkán, de előfordult). Ettől függetlenül kissé termetesebb lettem, nem kell semmi komolyabbra gondolni, plussz 10 kg-ról van szó. Ettől függetlenül nagyon optimista, jól nevelt srác lettem, vicces is vagyok, stb...Na, de száz szónak is egy a vége: Sok lány tetszett meg nekem, sokfélék voltak, szóval még csak azt sem lehet mondani, hogy 1 típusnál vallottam kudarcot :D Akármit csináltam, mindig inkább olyan srácot választottak, aki megtehette, hogy márkás ruhákban, cipőben mászkáljon, ezeken kívül semmivel sem értek többet nálam, mert emberileg mindegyik egy 0 volt, csak hát megtehették, hogy jobban nézzenek ki, mert megvolt a szüleiknek megvolt a pénzük rá. :) Röviden ennyi.
[Megjegyzés: Ne értsétek félre, ez nem önsajnáltatás.Az hiányzik a legkevésbé, hogy bárki is megsajnáljon.Ezek ellenére is ugyan olyan optimista maradtam, mint voltam és érzem, hogy azoknál a lányoknál jobbat érdemlek. 19/F]
szerintem amíg a gazdagabb fél nem hiszi azt,hogy akinek nincs meg mindene az gáz, meg hogy ez alanyi jogon jár neki, addig nincs gond. magyarán amíg nem veri magát apuciék pénzére, hanem max magában örül,hogy jól élnek.
addig oké. de ha már elkezdi lenézni a barátnőjét/barátját akkor felejtős az egész:D főleg mivel ezekért a dolgokért ő annyit tett,hogy jó helyre született. majd később válik el igazán,hogy milyen az anyagi helyzete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!