Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiú 185 cm magas, az sok nektek? Vagy ideális? Magas fiúk, vagy az alacsonyabb fiúk jönnek be nektek? Kort is írjatok! 17/F
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 19:30
11/17 anonim válasza:
Barátom kb ilyen magas, de nekem nincs bajom az alacsonyabb srácokkal se.
13/17 A kérdező kommentje:
Pacsi :)
2016. jan. 2. 20:08
15/17 anonim válasza:
Teljesen jó , akár még a 195is:DD 174cm L
16/17 anonim válasza:
186 cm vagyok 14/l... Nekem a magas srácok jönnek be! A 185... Megfelelne... De inkább magasabb :/ De csak azért, mert én is az vagyok...
17/17 anonim válasza:
Teljesen jo! Akar egy alacsonyabb lanyhoz is..
En 180 vagyok 15evesen lany létemre szoval jo hallani hogy meg vannak magas fiuk.. Nagyon sok alacsony srac van, bar semmi bajuk veluk mert az elozo baratom is 4-5cmvel kisebb volt. De egy szoval teljesen normalis a magassagod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!