Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez kevés? Bővebben lent! 13/L
Van egy velem egy velem egyidős barátom aki nagyon szeret engem és énus őt néha picit keveset vagyunk eggyütt de már elég rég óta eggyútt vagyunk és szetintetek az normalis hogy még csak ölelés és kézenfogás és 2 puszi volt? Egyszer átjött hozzánk de az már rég volt!
Nos én ennél többet szeretnék és az lenne a kérèsem hogy hogy mondjam meg többre vágyok pl.egy szájrapuszi? Hogy közelítsek hozzá?
Akivel már volt ilyen kérlek irjátok meg!
Esetleg már csók is lehetne? Ha mindketten akarjuk?
Szerintem egy veled egykorú srác még eléggé félénk, lehet jobb, ha te kezdeményezel. Elvileg érettebb vagy nála. :)
Amúgy abszolút nem gáz, ha még nem volt csók.
Köszönöm szépen!
Még?
Kezdeményezz te!
lehet hogy kicsit félénk :D én is az voltam az első barátnőmmel de nem volt gond! :D szóval, kezdeményezz először te egy szájra puszival, utána már tudni fogja hogy mit csináljon! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!