Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van az én Johnny-m?
Figyelt kérdés
Sosem volt bajom az egyedülállósággal hisz ez is az élet része.Viszont egy idő után,unalmassá válik.Ilyenkor az emberek randizgatnak meg ilyenek...de én valahogy,a sok-sok év alatt sem találkoztam olyan fiúval aki hozzám illene.És ez bennem egy kevés aggodalmat kelt,mert lehet ,hogy az én elvárásaim a nagyok.Szerintetek?Igazából..imádom/bolondulok az egyéni emberekért,akiknek van véleményük,férfiasak és határozottak.Férfiideáljaim:Johnny Rotten(Sex Pistols)David Bowie,Billy Idol2016. jan. 1. 20:50
1/3 anonim válasza:
A Billy Idol jóó,van egy régi kazettám amin van tőle pár szám :) Regisztrálj társkeresőkön,ismerkedj emberekkel...szelektálj,majd eljön előbb utóbb.Ha lejjebb adsz az igényeidből akkor előbb :D
2/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy nem adsz jeleket?
Nem minden srácnak van óriási önbizalma, pl. nekem sem volt soha, szóval ha valaki tetszik, akkor mutasd ki valahogy.
Ha tényleg senki nincs a láthatáron, mondanám, hogy társkeresőkre regisztrálj, de ott is nehéz találni normális embereket, vagy a külsejük nem tetszik, vagy ha szép valaki, akkor elkezdesz gondolkodni, vajon miért nem kell senkinek így sem. Általában megvan neki az oka :)
Egyébként lehet, hogy kicsit magasra teszed a lécet. Gondolkodj el rajta :)
18/f
3/3 anonim válasza:
Ha a helyeden vagy, és a sorsutadat járod, és bele lett tervezve, benne van, részét képezi a sorsodnak, megtalál. Úgy tudom, hogy a szerelem az mindig sorsszerű. Majd ha már a helyeden vagy de tényleg, és azt csinálod, amit a Mennyben elterveztél, akkor megjelenik ő is a színen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!