Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem, randi, Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vas ember kérdése:

Szerelem, randi, Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem rég ismerkedtem meg egy szép lánnyal és teljesen belezúgtam. Ez úgy kezdődött, hogy a haverokkal beszélgettem és oda jött hozzánk egyik barátnőjével. Hát ami azt illeti eléggé közel jött hozzám stb. mindig volt egy téma, rám nézett, rám mosolygott és innen indult az egész. Azóta sokat irogattunk, normálisan válaszol, kedves velem. Ma pedig pont összefutottam vele az utcán és úgy gondoltam hogy haza kísérem, itt is folyamatosan kérdezett tőlem, beszélgettünk egész úton. Vajon ő is azt érzi irántam amit én iránta? Vajon kölcsönösek lehetnek az érzések?

Pl: régebben aki nekem tetszett, annak nem mertem a szemébe nézni, csak amikor már nagyon közel jött és azt vettem észre hogy ő is ezt csinálja, éppen hogy cask rámnéz, aztán amikor már közelebb megyek akkor köszönünk stb.

2015. dec. 28. 01:22
 1/4 anonim ***** válasza:
valószínűleg ugyanazt érzi ő is
2015. dec. 28. 01:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Sínen vagy haver! ha nem tetszenél neki már 1 perctől fogva rád se nézne hozzád se szólna és vissza se írna ! De ezt könnyen kiderítheted ;) ha rádír ne írj egyből vissza had szenvedjen és ha ennek ellenére is irogat biztos lehetsz benne hogy valamit akar ! szóval ha te nem keresed de ő téged igen tuti ziher hogy akar valamit ennyi. Sok sikert kaszanova!
2015. dec. 29. 00:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát... Én szoktam általában ráírni, ő egyáltalán nem, de ettől függetlenül mindig válaszol mint ahogyan leírtam azt. És remélem úgy lesz ahogy mondtátok :D Előre is Köszi a drukkolást és a válaszokat:D

Más válaszát is szívesen "meghallgatnám" :D

2015. dec. 29. 01:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Sínen vagy, mint József Attila! :D
2016. jan. 9. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!