Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem, randi, Mit tegyek?
Nem rég ismerkedtem meg egy szép lánnyal és teljesen belezúgtam. Ez úgy kezdődött, hogy a haverokkal beszélgettem és oda jött hozzánk egyik barátnőjével. Hát ami azt illeti eléggé közel jött hozzám stb. mindig volt egy téma, rám nézett, rám mosolygott és innen indult az egész. Azóta sokat irogattunk, normálisan válaszol, kedves velem. Ma pedig pont összefutottam vele az utcán és úgy gondoltam hogy haza kísérem, itt is folyamatosan kérdezett tőlem, beszélgettünk egész úton. Vajon ő is azt érzi irántam amit én iránta? Vajon kölcsönösek lehetnek az érzések?
Pl: régebben aki nekem tetszett, annak nem mertem a szemébe nézni, csak amikor már nagyon közel jött és azt vettem észre hogy ő is ezt csinálja, éppen hogy cask rámnéz, aztán amikor már közelebb megyek akkor köszönünk stb.
Hát... Én szoktam általában ráírni, ő egyáltalán nem, de ettől függetlenül mindig válaszol mint ahogyan leírtam azt. És remélem úgy lesz ahogy mondtátok :D Előre is Köszi a drukkolást és a válaszokat:D
Más válaszát is szívesen "meghallgatnám" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!