Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire érzékeny része egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érzékeny része egy lánynak a mell?

Figyelt kérdés
Van egy lány,akit nagyon szeretek és ő is szeret engem. Nem olyan régen megcsókoltam így a kapcsolatunk egy következő szintre lépett. Ma itt voltam nálam és beült elém. Én az egyik kezemmel finoman elkezdtem belenyúlni a ruhájába,majd a melltartójába. Már éreztem a mellbimbóját és simogatni kezdtem. Ezután hevese csókolózásba kezdtünk. Szerintetek ,ha nem élvezte,zavarta volna akkor kihúzta volna a kezemet? Vagy kellemetlen lett volna neki azt megmondani ,hogy hagyjam abba? Komoly válaszokat szeretnék kérni! Köszönöm szépen előre is!

2015. dec. 25. 21:12
 1/5 anonim válasza:
100%
Miből gondolod, hogy nem élvezte? És ha zavarta volna akkor biztos jelezte volna.
2015. dec. 25. 21:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Pl. nem keményedett meg.
2015. dec. 25. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Valamilyen szinten élvezik,van aki kicsit van aki nagyon.

Várhatsz ha azt akarod elérni hogy a tapogatástól keménykedjen meg a mellbimbója. Azt ingerelni kell,finoman csókolgatni aztán enyhén ráharapni,játszani vele,cirógatni.

De pusztán attól hogy a melleivel játszol attól nem indul meg neki lent a Niagara...

2015. dec. 25. 23:15
 4/5 Scav ***** válasza:
100%

A baj az, hogy a bimbó merevedése testi reakció. És az is más egyéntől függően. Valakinek egy érintéstől merevedik, valakinek csak sokadik érintésre.

Érzésre megint más. Valakinek annyira érzékeny, hogy kellemetlen érzés, ha megérintik (amit amúgy gyakorlással ki lehet küszöbölni), valakinek meg egy érintés és már teljesen nedves odalent. Valakinek meg fel kell építeni az ingert, először kicsit simogatni, aztán durvábban. Általában a masszázsolajok, síkosítók, de a hagyományos olajok (napraforgó, oliva, repce) is sokat segítenek, mert nem lesz durva érzés az érintés, simábban siklik az ujj/kéz/száj. De erről az adott hölgy tudna nyilatkozni őszintén, hogy neki mi a jó :D Ha őszinte, akkor mondja, hogy mit akar.

2015. dec. 25. 23:41
 5/5 anonim válasza:
100%
Valszeg elvezte. Ha elkezdtetek csokolozni akkor elvezte. Meg ki huzta volna a kezed onnan ha nem tetszik neki
2016. jan. 1. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!