Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózás? Nyelves vs. Sima?
Hogy hogyan kell csókolózni, az elég tág fogalom és egyben megválaszolhatalan is.
A nyelves olyan, hogy a nyelveddel óvatosan a másik fél nyelvét siogatod, körözgetsz, vagy bármit, de ne told le a torkán!
Én 14 múlottam, mikor először megtörtént és szerintem jó volt tapasztalatnak. :)
én 14 voltam mikor megtörtént az első csók. bár nem voltam szerelmes abba akivel volt :D így csak egyszer dolog volt. 17 évesen csináltam először szerelemből. és sokkal másabb volt :) jobb.
hát a nyelves az jó érzés az biztos :D én szeretem. a másik fél szájába csúsztatod a nyelved ő is a tiedbe és simogatjátok a nyelveiteket :)
én az olyan csókot ami nem nyelvvel történik nem is nagyon nevezem csóknak :D
#4 :DDDDDD
16évesen volt először valami random 20évessel az utcán beittasodva mint az állat:D
nyelves meg nemrég,szintén beb szva szórakozóhelyen:D csináltam ott mindent a nyelvemmel(meg kezemmel is közben) xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!