Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti mosolyognátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mosolyognátok folyton valakire boci szemekkel ok nélkül?

Figyelt kérdés
Nagyon bejön egy lány és folyton ezt csinálja. Már egyszer próbáltam közeledni, de nem igazán volt nyitott, viszont ugyanúgy folytatja a mosolygást és szétszed vele... Ezt miért csinálja?????
2015. dec. 24. 00:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy pszichopata...
2015. dec. 24. 00:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Több,mint valószínű
2015. dec. 24. 00:27
 3/7 anonim ***** válasza:
En majdnem ugyanezt csinalom. Cel: boldog ember latszatanak keltese.
2015. dec. 24. 08:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Én csak úgy nem szoktam bárkire mosolyogni.
2015. dec. 24. 08:46
 5/7 anonim ***** válasza:
En is mindenkire mosolygok, szerintem semmi extra nincs benne, de ne legyen igazam:)
2015. dec. 24. 09:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen,mert altalaban jo kedvem van,ezert sokszor mosolygok. Ezt rengetegen felre is ertik amugy,nem egy lany allt mar nekem,hogy ne mosolyogjak egesz este a pasijara:D Komolyan nem direkt csinalom.
2015. dec. 24. 10:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Eléggé bolonddá lehet vele tenni az embert, az biztos.. ;)
2015. dec. 24. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!