Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány aki tetszik, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki tetszik, de kavar valakivel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A szitu..az hogy megismertem 1-2 hónapja egy lányt, aki bejön,és én is neki.. De van egy fiú aki már régebb óta ismeri.. Beszél vele..nem jöttek őssze mert ez a fiú nem mer lépni..mindig a más nője kell neki..vagy aki körül már ott van valaki.. (Még nem volt egy kapcsolata sem)Na most meglátta ez hogy bejön nekem ez a csaj és én is neki..hát mondani sem kell hogy ráhajtott..

Én szerettem volna vele beszélni,találkozni, de vizsgák,utazás miatt nem igen értem rá erre, nem erre öszpontosítottam..

Na most szerintetek mit csináljak? Láttam hogy iskolába megöleltél egymást.. De nem járnak a csaj szerint,azt mondta..

17/F

2015. dec. 23. 14:14
 1/2 anonim válasza:

Hat ha tenyleg erdekel teged akkor harcolj erte :)

Próbálkozz aztán ha tenyleg bejosz neki akkor kérdezd meg h mi van a masik sarccal es ha nem komoly akkor szerintem a tied :D

Ha azt mondja h komoly akkor meg hagyd . Sok sikert szerintem menni fog :D

2015. dec. 23. 15:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Harcolj érte és mutasd meg, hogy te vagy a jobb választás! Ennél jobb motiváció nincs is, mint mikor belép a konkurencia!
2015. dec. 23. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!