Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak ajándékot az exemnek?
Minek adnál? Hiszen már vége köztetek mindennek. Azért ex..
Ne adj neki semmit, ne zaklasd levéllel, ajándékkal. Felesleges.
Nehogy.
1 hónapja én elkövettem ezt a hibát.
Vettem 5000ft-ért egy szép rózsacsokrot,mellé írtam 6 oldalnyi szöveget hogy leirjam neki mit érzek.
Elmentem este a házukhoz,leraktam a csomagot a küszöbre,becsengettem és elmentem. Ezzel az volt a célom hogy rávegyem hogy gondolkodjon el ezen.
De nem lett semmi. Írt Facebookon hogy tetszett neki de ennek már vége stb...és letiltott.
Ha akarod megpróbálhatod.
Üdv a klubban!
Kb. 2 hònapja szakitottunk a baràtommal
Èn mèg mindig szeretem de kezdek megbaràtkozni a helyzettel
De régóta elhatàroztam hogy veszek neki ajàndèkot mert szàmomra furcsa lenne...
Sokat dilemmàztam ezen hogy odaadjam vagy sem es hogy szemèlyesen-e.
Végül megvettem ès mondtam is a volt baràtomnak.Akit nem igazàn hatotta meg ez ès most vàrhatom hogy mikor èr ràm.Ami szàmomra elég megalàzò de igazàból ha màr megvettem nem vesztek semmit ha odaadom neki.Szoval ezt neked kell èrezned de szerintem ne vàrd hogy ez bàrmin is vàltoztatt vagy ezèrt màskèpp fogja gondolni a kapcsolatotokat.eleg nagy baj ha màr ajàndèk kell ahoz hogy akarjon tèged :(
Legyèl eröss !Hidd el lesz olyan aki èrtèkelni fog Tèged!
Boldog Karàcsonyt!!!:)
Ha szereted akkor add oda neki, mivel már megvan, veszteni nem veszthetsz semmit.Ha már mindenki sztorizik:Én 2 órát utaztam (csak oda) a lányért, majd egy "barátilag" eltöltött délután után kidobott.Tisztáztam akkor amit éreztem, de könnyebben elfogadtam mint azt, ahogy előtte szétmentünk.Ha másra nem erre jó volt.
Ha odaadod neki és nemet mond, lehet te is könnyebben elfogadod ha meg összejöttök ugyan úgy nyertél vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!