Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv. Mitöl van ez? Tényleg fontos! Nagyon sürgős! Nem tudok semmit se.
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 15/f vagyok és még a 8ban gubbasztok mivel évvesztes vagyok és ovodában vissza fogtak. És régebben érzelmeim egyáltalán nem voltak más emberek iránt akik nem a családomban voltak. Mármint hogy nem érdekelt különösebben egyáltalán hogy mi van velük ki mit szeret. Igazából most is hidegen hagy, kivéve egy lányé. Akibe hihetetlen módon beleszerettem... pedig nem is az az igazán dögös csaj. De viszont egyszerűen nem bírom nélküle. És nagyon sokat beszéltünk máig. Mivel manapság (ez az év tényleg nagyon gáz volt... nagybátyám meghalt szinte mindenki a familiában egymásnak adták a korház ajtót. És most nagyon hiányzik az apám. 3 éve húnyt el.) Elég rosz hangulatban vagyok és nem akartam, de kicsit sértő és gyanakvó voltam vele szemben... mivel neki már koncertjei vannak és beteg volt, meg minden elég szar volt. Pl egy srác a "barátja" elkezdte tapizni meg megcsókolta. Hát én majd megőrültem. És nem hittem volna régebben hogy egyáltalán csak egy picit is zavarni fog valami hasonló... meg akartam verni, de megkért rá a lány hogy ne. (Elvette a hangszerét és azzal zsarolta meg... neki nagyon fontos a hangszere.) És én egyszerűen imádom az a lányt! És nagyon beteg volt. És én meg megmondtam neki h ne hajszolja magát mert ha ő is korházba kerül!... no mind1... az a lényeg hogy aludt és én meg írtam (állítása szerint vagy az anyja vagy az apja nézte meg) hogy jobban van e és ugye jelezte hogy látta, de nem válaszolt. No mind1. Elkönyveltem hogy mondjuk csak tusol vagy mitom én. De egész nap nem írt én nem is volt aktív. Azt hittem hogy elment a koncertre... és kicsit kicsattantam mivel az otthon sem egy ideál manapság... és mondtam hogy akkor engem nem érdekel. Ha így döntött hogy még csak annyi se h kösz te fallosz megvagyok. Akkor én meg minek?? De ezt még megbocsájtotta. És azt írtha h bocs hogy aludtam, nem mentem el a koncertre. Beugrott valaki helyetesíteni és én aludtam. Am kösz te fallosz jobban vagyok. :). És én meg most úgy szégyenlem magam. Azt írtam erre higy sajnálom igen egy fallosz vagyok és jobb lesz ha ezentul szarsz a fejemre. Nem érdemlem meg h egyáltalán felwm fingj... jobb lesz ha nem zargatlak. És most meg le akarok ugrani az emeletről... :'( úgy érzem hogy vége. Nincs tovább... és nem válaszolt... elméletileg holnap találkoznánk csak mivel már "elengedtem" nem tudom hogy mi lesz... pedig már megvettem neki az ajándékját is karácsonyra és már egy dalt is elkezdtem írni... (a dal az kudarc mivel béna vagyok egy ilyenhez...) és nem láthatom!! :'( én megpusztolok... olyan bolond vagyok... és nem csúszhatok felé térden csúszva... lehet hogy úgy értelmezte hogy elküldtem pedig csak nem akarok neki fájdalmat okozni... mivel sajna manapság tényleg eléggé veszült vagyok és könnyen elvesztem a fejem. Én SZERETEM ŐT! Nem bírom ki nélküle... a depis napjaim egyre csak rosszabak lesznek... mert ő feldobta a napjaim... ja! És régebben nem nyáladzottam ennyire! Sőt egyáltalán nem nyáladztam... mit tehetek? Kérlek segítsetek! :'( és bocsi a helyes írási hibákért, meg ha zavaros. :'( a válaszokat előrre is köszi! :'(2015. dec. 20. 21:37
11/11 anonim válasza:
Mi lányok,azt szeretjük,ha őszinték vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!