Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állapítsam meg, hogy többet akar e tőlem? 16/L
Kb 3 hónapja rám írt egy sulitársam facebookon és azóta minden nap beszélünk. Előtt sose láttuk egymást a suliban, csak képek alapján szépnek tartott gondolom és ezért írt. Eléggé nyomult, szóval egyértelmű volt, hogy nem igazán haverkodni akar. Utána mikor találkoztunk suliban kicsit úgy éreztem, hogy csalódott bennem, mintha élőben már nem tetszenék neki annyira. De ez nem is érdekelt, mert nekem egyáltalán nem jött be se külsőleg, se belsőleg.
De 1-2 hete észrevettem, hogy megfigyelem az illatát, az arcát, a száját, a szemét, hogy mi van rajta...stb
Zavar, ha nem ír, vagy ha leszar.
De nagyon sokszor írja, hogy szép vagyok, vagy hogy szeret...
És rengeteget viccelődik szexel, vagy szerelemmel kapcsolatos dolgokkal is, amiket nem tudom komolyan gondol e. (Pl.: "Tudod mindig is szerelmes voltam beléd és alig bírom ki a suliban, hogy ne rángassalak be a wc-be"....stb, de ezeket viccből)
Tetszik neki egy lány, de elég esélytelen, hogy abból kapcsolat legyen.
Nagyon durván jóban vagyunk, élőben és facebookon is.
Nem szoktunk találkozni, csak suliban.
Nem merem még magamnak se beismerni, hogy tetszik, főleg mert külsőleg nem is annyira az esetem, de a belsője nagyon megfogott valamiért, szóval inkább úgy mondanám, hogy érdeklődöm iránta.
Tudom, hogy nagyon szeret és én is őt (egyenlőre részemről csak barátként), de nem tudom vajon hogy szeret...
Mert annyira jó a kapcsolatunk, hogy ebből tetszés, vagy kavarás nem nagyon lesz már. Vagy barátág, vagy szerelem.
De hogyan állapítsam meg, hogy ő melyiket szeretné?
"Tudod mindig is szerelmes voltam beléd és alig bírom ki a suliban, hogy ne rángassalak be a wc-be"
Már nem azért,de ez krvára nem vicces :DDDDD Inkább szánalmas és tapló megszólalás volt. Dehát csajból vagy, neked az ilyen bejön.
Ebben az egyetlenben annyi ismeretlen van, hogy nem lehet megoldani egy földi halandó számára.
-nemtudod, hogy mit akarsz
- nemtudod, hogy ő mit akar
- nem is tetszik, de még is
- viccelődtök, de mégse
beszélj nyíltan egyenesen, szerintem ennél a katyvasznál az is jobb, ha megtanultok egymás nélkül élni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!