Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A Többi lent.
Reggelente szoktam látni 1 fiút a HÉVnél, és nagyon beleestem, ami fura mert nem is ismerem. 15 éves lehet. Nagyon cuki meg minden, csak barátnője van. :(
Egész hétvégén, szomorú szerelmes dalokat hallgattam, és idézetes képeket néztem. Folyton rá gondolok, és már nem bírom tovább hogy mindig elszorul a torkom, és fáj a szívem.
Korban meg idősebb, 12 évesen fura lenne bepasizni. Tudom, hogy lehetetlen... Csak a rossz érzéstől akarok megszabadulni, ami már napok óta bennem van.
Ez semmi :)
Bennem evekig volt :)
Mit tudsz ezellen tenni? Egy olyan pasi kell aki mar foglalt..ismerkedj vele vagy valami..de mast nem tudsz tenni. Turjed a rosszat is :)
Hallod :D valami hasonló van velem is de itt nincs HÈV. Tehát
1.Ne nézegesd a profiljàt.(Ha nem nézegetted eddig jó)
2.A HÉVnél ne rá nézz hanem a HÉV-re.
3.Ne szerelmes dalokat hallgass. Ha kell privibe küldök zenecímet.
4.Menj ki a barátokkal vagy egyedül játszani ha teheted. Én például élek halok a fociért. Szinte mindennap lent vagyok a füvesen és kapurarúgok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!