Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi velem a baj?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi velem a baj?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok,de nem volt még barátom.

Átlagos külsejű lány vagyok,bár többen mondták,hogy szép.Szórakozóhelyekre nem járok,inkább a tea/kávé melletti beszélgetést részesítem előnyben :D Kicsit félénk,visszahúzódó lány vagyok a fiúkkal szemben,de a barátaimmal nagyon sokat nevetünk :)

2015. dec. 19. 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem volt még szerencséd. Ha akarsz, írhatsz is :)
2015. dec. 19. 18:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez alapján nyilván semmi gond nincs. Ha nem titkolsz valamit, - amit nem feltételezek, hiszen segítséget szeretnél kapni -, akkor az az egyetlen baj, hogy türelmetlen lehetsz. Ne ezen kattogj, próbáld ezt kizárni az életedből és előbb-utóbb lesz egy rendes srác. :)
2015. dec. 19. 18:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmi egyszerűen ilyen a személyiséged, sok fiú van köztük én is akinek inkább az ilyen lányok jönnek be. Fogadd el magad olyannak amilyen vagy és egyszer úgy is fogsz valakit találni, még nem vagy elkésve.
2015. dec. 19. 18:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Nyugi nem vagy egyedül ezzel nekem sem volt még barátom egyszer sem.. 16/l
2015. dec. 19. 18:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Velem is pont ez van. :(
2015. dec. 19. 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyugi még nem késtél le semmiről
2015. dec. 19. 18:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem veled sei baj nincs!

Minden ember más, te ilyen vagy. Ennyi. És ez nem baj!

2015. dec. 19. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Én pont olyan vagyok fiúban mint te lányban, sokat szomorkodtam miatta fiatalon, aztán 18 évesen lett az első barátnőm. Sőt akkor csókolóztam első alkalommal :DDD

Nincs ezzel semmi baj, sőt sokkal értékesebb ember vagy mint a sok tiniliba akik 2 vodkanarancs után tárt kapuval várnak a lábai között :)

2015. dec. 19. 18:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a bíztató szavakat! :)
2015. dec. 19. 19:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyszer mindenki ideje eljön, nem kell aggódnod!
2015. dec. 19. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!