Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ha nagyon sok lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha nagyon sok lány gyakran néz meg egy fiút (külön-külön, vagy esetleg lányfalkában is), az mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Van amikor egy nagyobb lánycsapat elmegy mellette, és addig elhalkulnak, utána meg újra elkezdenek beszélgetni. Ez mi?:D
2015. dec. 18. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
félnek, hogy megtömeggyilkolod őket. vagy pl. nem akarják, hogy az intimbetétválasztós témáról te is informálódj. Semmiképpen nem kollektívan szerelmesek beléd.
2015. dec. 18. 16:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Én csak remélni tudom, hogy neked van igazad!:D
2015. dec. 18. 16:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Amúgy nem rólam van szó
2015. dec. 18. 16:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Mindenképp értékelem az első szellemességét, viszont ezen felül is várok válaszokat.:)
2015. dec. 18. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez szerintem mindenkinél így van. Ha olyan helyen vagy ahol nincs olyan sok ember, és elmegy valaki melletted automatikuson elhalgatsz. Nem mintha olyan témáról lenne szó, de ez csak így jön:D
2015. dec. 18. 17:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi helyes fiut latva direkt nem hallgatunk el,ugy kevesbe feltuno,ha megnezzuk:D ha jon valaki,altalaban csak akkor csendesedunk el,ha gaz dolgokrol beszelunk.
2015. dec. 20. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!