Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz esélyem találkozni vele? (Részletek lent)
Van egy lány akivel már két éve csetelek facebookon.Az interneten ismertem meg,pontosabban itt gyakorin.
Olyan ő mimnha a hiányzó részem lenne.Amikor nincs fenn és nem csetelünk akkor mindig nagyon hiányzik.Igaz fiatalabb nálam de azthiszem beleszerettem.Már tervezzük , hogy találkozunk csak kicsi rá az esély, mivel ő magyarország egyik távoli részén él én pedig vajdaságban.
Szerintetek lesz esélyem élőben látni?
Mikor elolvastam,hirtelen azt hittem,ez a mi történetünk a szerelmemmel...:)
Májusban ismertem meg itt,gyakorin. Kb 200 kilométerre lakik tolem. Augusztusig minden egyes nap beszeltunk szinte vegig. Minden egyes dolog stimmelt bennünk. Az ízlés,a gondolkodás. Aztan augusztus 29-én megadatott az a lehetoseg,hogy eljöjjön hozzam,3 napra. Augusztus 30-án osszejottunk. Bevallotta,hogy egeszen május ota szerelmes volt belem...:) en szintúgy bele. Eletem legszebb napja volt. Azota minden hetvegen péntektől vasárnapig itt van velem,es szünetekben vegig. Ha minden jol megy,juniusban ide is fog költözni. Sokan nem hisznek a távkapcsolatban,de szerintem ha egymasnak vagytok teremtve,mindegy a távolság.
Sok szerencsét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!