Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent egy lánynál?
Figyelt kérdés
Van egy lány, egy suliba járok vele. Minden szünetbe odajön hozzám, ls kitagult pupillákkal néz rám, engedi h érzékien fogdossam a haját, mindig mosolyog rám... a szerelemnek a jeleit észreveszem benne.. De van egy gyerek akire azt mondja hogy bejön neki..de az a gyerek eléggé, nyomi, és a multkor odajött de nem tudott a lánnyalmég beszélnisem.De ha nekem más vaalki bejön akkor az a lány elkezd féltékenykedni h nem illik hozzámemg stb..elakartam menni abbol a sulibol és mondta h mért hagyom ott? de végül nem mentem el...ha van olyan dolog h nem mondok elneki valamit akkor besértödik..de állitolag ahogy mondja, az a nyomi gyerek jön be neki..de sokszor együtt kineevtjük azt a gyereket és nem értem..aztsem akarja hogy az a gyerek odamenjen hozzá, és ő sem akar odamenni a gyerekhez.. nekem a lány nagyon bejön és esetleg ha van egy lány aki ezt olvassa, vagy egy tapasztaltabb személy, aki hasonlo helyzetben vagy van volt, és érti ezt az egészet azt megköszönném..egyébként elég csendes lányrol van szó..Összesítve: Mutat felém jeleket hogy bejövök neki de néha kétes érzelmeket mutat felém, és azt mondja h neki bejön az a gyerek...és számomra eléggé érthetetlen..
Dejooo, köszönöm, igen még az lenne a kérdésem hogy miért viselkedhet kétesen velem? mondjuk szünetbe érzékien simogattam a haját, volt mikor meg elhuzta magát..aztán volt mikor megint engedte..meg van mikor nagyon kedves van mikor kevésbé...és az lehet h más pasival aakr féltékennyé tenni? :/ ésha igen akkor miért? Am az a vicces ha nem vagyok szerelmes, akkor általába bejövök a lányoknak, de ha szerelmes vagyok akkor ottmindennek vége :D
2015. dec. 6. 15:58
12/16 anonim válasza:
Nem hiszem,h valami mas pasit akar feltekennye tenni(a lany leirasa alapjan nem tudnam elkepzelni rola).
Azert viselkedhet ketesen:1. Mert eppen akkor nem volt jo hangulata 2. Mert szegyenlos, 15evesen meg biztos nincs olyan sok tapasztalata ilyen teren(ha magambol indulnek ki ez lenne az oka)
3.mert nem biztos az erzeseiben, nem tudja,h mit csinalni
Ha ismered,akkor a 3 valsz kozul ki tudod talalni melyik lehet az oka.
2015. dec. 6. 16:09
13/16 A kérdező kommentje:
Esetleg van facebookod, hogy jobban áttudjuk ezt beszélni? :)
2015. dec. 6. 16:10
14/16 anonim válasza:
Az uccso dolog Amit leirtal,h "ha nem vagy szerelmes akkor jobban bejossz a lanyoknak" sztem azert van mert akkor olyan kihivasnak erzik azt pl ,h osszejojjenek veled.
Vagy pl amiatt is lehet,h ez kicsit olyan rosszfius dolog,h nem vagy szerelmes es akkor a lanyoknak el kell erniuk h belejuk szeressel.
2015. dec. 6. 16:14
15/16 anonim válasza:
Van igen:) de ha nem baj inkabb lehetne h privatban beszelunk,csak mert ugye csak idegen,ismeretlen vagy aztan erted...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!