Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelent egy lánynál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent egy lánynál?

Figyelt kérdés
Van egy lány, egy suliba járok vele. Minden szünetbe odajön hozzám, ls kitagult pupillákkal néz rám, engedi h érzékien fogdossam a haját, mindig mosolyog rám... a szerelemnek a jeleit észreveszem benne.. De van egy gyerek akire azt mondja hogy bejön neki..de az a gyerek eléggé, nyomi, és a multkor odajött de nem tudott a lánnyalmég beszélnisem.De ha nekem más vaalki bejön akkor az a lány elkezd féltékenykedni h nem illik hozzámemg stb..elakartam menni abbol a sulibol és mondta h mért hagyom ott? de végül nem mentem el...ha van olyan dolog h nem mondok elneki valamit akkor besértödik..de állitolag ahogy mondja, az a nyomi gyerek jön be neki..de sokszor együtt kineevtjük azt a gyereket és nem értem..aztsem akarja hogy az a gyerek odamenjen hozzá, és ő sem akar odamenni a gyerekhez.. nekem a lány nagyon bejön és esetleg ha van egy lány aki ezt olvassa, vagy egy tapasztaltabb személy, aki hasonlo helyzetben vagy van volt, és érti ezt az egészet azt megköszönném..egyébként elég csendes lányrol van szó..Összesítve: Mutat felém jeleket hogy bejövök neki de néha kétes érzelmeket mutat felém, és azt mondja h neki bejön az a gyerek...és számomra eléggé érthetetlen..
2015. dec. 6. 14:17
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
A sok helyesírási hibáért elnézéstkérek, rosszalkodik a billentyüm :)
2015. dec. 6. 14:19
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
Együtt kinevettek mást? Haha.Nagyon szegényes értékrendetek lehet, az ilyeneken jót lehet röhögni. :)
2015. dec. 6. 14:25
 3/16 A kérdező kommentje:
Ne ugy gondoljmar ra, h szemetek vagyunk vagy akármi..Biztos neked is volt olyan h valaki szerencsétlenkedett és kinevetted..ezt csak ugy értettem, hogy volt h kinevettük..de nem a kinézete miaatt :D
2015. dec. 6. 14:29
 4/16 anonim ***** válasza:
Mi ebbe a poén,de ha majd rajtad nevet valaki akkor majd kétszer meggondolod kin nevess
2015. dec. 6. 14:33
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen, ha olyan van akkor simán kinevetnek, de énis tudok magamon nevetni, és ezen nem vitazni akarok, véleményt szerettem volna kérni..ésnormálisat..ne mondmár h még soha nem nevettél ki senkitsem..elnem hinném :)
2015. dec. 6. 14:36
 6/16 anonim ***** válasza:

Sztem tetszel neki es en elhivnam valahova és beprobalkoznek nala helyedben. Lehet csak viccbol mondja azt,h tetszik neki az a gyerek.

Az elozo valaszolo meg nem ertem miert problemazik azon,h kinevettetek valakit. Nekem es a legjobb baratnomnek volt olyan idoszkunk h pl. ha elment melletunk egy ember, osszenztunk es kirohogtuk. Ezt nem kell halal komolyan venni, ez a valaszolo biztos azert mondta mert, volt egy ilyesmi tapasztalata sajat reszerol.

2015. dec. 6. 15:02
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen ebben teljesen igazad van.. és köszönöm a választ, de hova hivhatnam el? mondtam neki h mehetnénk a karácsonyi faluba nézelödni, de azt mondta h azt nem szereti tavaly megutálta :/ és mindig ilyen kétes velem, egyszer vonzodikhozzam, egyszer meg nem, és valahogy sehogysem tudom ezt megérteni :D amugymeg ha kinevetünk valakit abba semmi rossz nincsen ugyis mindenki kinevet mindenkit..meg nem mutogattunk rá ujjal csak összenéztünk és nevettünk :)
2015. dec. 6. 15:05
 8/16 anonim ***** válasza:

Hat persze ezzel semmi baj nincsen,h nevettek. De mindegy hagyjuk is ezt.

Az lenne a kerdesem,h hany évesek vagytok es hogy faluban vagy esetleg varosban eltek? Mert igy tudnek otletet adni,hova hivd el

2015. dec. 6. 15:21
 9/16 A kérdező kommentje:
En vagyok 17 o meg 15...ugyanakkor van a szülinapunk..en faluba o varosba lakik..de egy suliba járunk...es a suli ugye varosba van. :)
2015. dec. 6. 15:40
 10/16 anonim ***** válasza:

Aha, hat akkor sok lehetoseg van:mozi, valami kis kavezoba elhivod ebedelni, setalni, nezelodni a varosba, esetleg ha szeret ruha boltokba jarni(felaldozhatod magad es elmehetsz vele):D

Es akkor majd ott meglatod hogy viselkedik veled, latszik e rajta,h neki is bejossz. Es akkor elmondhatod neki,h tetszik neked, esetleg ha lesz alkalom meg is csokolhatod:D(persze csak ha latod h nem fog elutasitani)

Egyebkent en is 15/L vagyok:)

Remelem segitett,de meg nyugodtan irhatsz,ha van kerdesed vagy ha kell meg egy par tipp;)

2015. dec. 6. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!