Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem köszön? 15l
Figyelt kérdés
Van egy vègzős srác akivel "randiztam" 3 napja. Elhivott egy forró csokira de akkor beszéltünk életünkben először élőben. Kaptam 2 arcra puszit amitől elég látványosan megilyedtem mert végülis most fogalmam sincs mit akar tőlem. A nagy helyzet pedig az hogy suliban ha elmegy mellettem rám néz gyorsan elkapja a fejét és direkt nem köszön. Egyszer köszönt és a haverjaival volt de akkor is csak oda vágott egy "hello"-t mintha nem is akarna ismerni. A másik hogy elöttem teljesen szerény kedves aranyos tökre félénkbek tűnik meg olyan nyugodtnak. Nem meri felválalni elöttem milyen valójában (vagy pedig azt hiszi en vagyok kis lany akivel nem lehet normálisan beszélgetni) másnak meg beszólogat poénkodik Nem tudom miért csinálja ezt? Nem tetszettem neki élőben vagy kerül vagy kicsi vagyok neki?2015. dec. 3. 13:13
1/7 A kérdező kommentje:
*megijedtem és a randin tűnt visszahúzódónak es olyan volt mint aki vagy zavarban van vagy nagyon varja a randi végét
2015. dec. 3. 13:15
2/7 anonim válasza:
Hát valószínüleg akkor nagyon várta a randi végét :/
3/7 anonim válasza:
Szerintem csak félénk és azt hitte te vártad a végét :) Beszélgess vele, jobb lesz. Vagy esetleg te írj rá, az a legtutibb ha elhívod valahova, nem kell semmire, csak egy sétára akár. Ha megy akkor érdekled, ha nem, akkor nem.
4/7 anonim válasza:
"Elhivott egy forró csokira "
Azt olvastam, hogy elhívott egy forró csókra :DD
Hogy egy srácnak ennyire, de ennyire ne legyen töke. Ez hihetetlen. Szerintem bunkóság, amit csinál. Annyira senki nem lehet nyuszi elvileg férfi létére, hogy még köszönni se köszönjön..
5/7 anonim válasza:
Szerintem valójában olyan mint amilyen veled volt és egy picit a ha a haverjaival van rájátszik kicsit én is ilyen vagyok, más vagyok egy picit társaságban és más amikor egy lánnyal vagyok kettesben aki még tetszik is.
6/7 anonim válasza:
Az ilyen fiúk általában valóban rájátszanak, hogy 'menőnek' titulálhassuk őket.. Egyébként gimnáziumi végzősre gondolsz, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!