Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lépjek magasabb szintre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek magasabb szintre a flörtben? (sulis)

Figyelt kérdés

van egy srác.

sokszor úgy tűnik mintha bejönnék neki, nekem is tetszik, de nem tudom, hogy lépjek túl a félelmeimen?

kb. naponta látom 1-2x, de a folyosó forgatagában nehéz fenntartani a szemkontaktust.

Nem igazán szokott eljárni otthonról, így még nehezebb lenne vhogy szóba elegyednem vele.

Valami ötlet?

Próbáltam már a mosolyt is, csak sajnos, annyira zavarban voltam, h hirtelen elfordítottam a fejem, és nem láttam a reakciót. :(

Köszönöm előre is :))

2015. nov. 30. 19:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
menj oda és próbáld magad elhívatni magad valahogy. mikor végez. jelöld be facén és írj neki. elképesztő hogy milyen kérdések vannak itt.
2015. nov. 30. 19:33
 2/16 A kérdező kommentje:
lemaradt,hogy: 1.nem ismerem 2. már bejelöltem, de nem jelölt vissza, úgy tudom, nem igen használja az fb-t,
2015. nov. 30. 19:34
 3/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. nov. 30. 19:35
 4/16 A kérdező kommentje:
16
2015. nov. 30. 19:38
 5/16 anonim ***** válasza:
Nincs valami közös ismerősötök?
2015. nov. 30. 19:41
 6/16 A kérdező kommentje:
Van, de félek, h elmondja olyannak is, h bejövős, akinek nem kellene. Annyira nem bírja a srácot, sajna :S
2015. nov. 30. 19:45
 7/16 anonim ***** válasza:
Akkor magadra vagy utalva. Menj oda, kérdezd meg tőle miért nem jelölt vissza, jobbat én nem tudok. Így is rosszul érzem magam milyen fatökű emberek vannak.
2015. nov. 30. 19:47
 8/16 A kérdező kommentje:
"Kedves" jelző...
2015. nov. 30. 19:55
 9/16 anonim ***** válasza:
A fiúnak illene kezdeményezni, folyton ezt hallom, hogy "félénk tipus" meg hogy a csajok hogy szaladgálnak a fiúk után reménytelenül, és már kezd kiakasztani a dolog. Nem is értem.
2015. nov. 30. 19:57
 10/16 A kérdező kommentje:
Kezdenek megfordulni a szerepek.
2015. nov. 30. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!