Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jött össze két csajjal is ha az idő alatt is én tetszettem neki?
Figyelt kérdés
Valaki adna egy jó választ? Azt mondta már 2 éve én tetszettem neki belém volt zúgva, csak hogy én nem akartam összejönni vele összejött egy csajjal szakitottak utana ujra egy masikkal. ez ido alatt neha neha beszelgettunk de nem lepett felem semmit
azt is mondta nem jottek be neki testre a csajok de smarolt veluk lefekudni nem.
Miert tette ezt? ha én tetszettem neki miert nem várt rám?
2015. nov. 29. 12:28
1/3 anonim válasza:
Hogy legyen valakije. De ezt csak ő tudhatja.
2/3 anonim válasza:
Mert neked nem kellett és el akart felejteni ,legalább is a figyelmét elvonni rólad ,mert fájt neki hogy te semmit nem akarsz tőle.
3/3 anonim válasza:
" csak hogy én nem akartam összejönni vele"
Megválaszoltad a kérdésed!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!