Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nevet rajtam?
Van egy fiú akivel ovis korom óta ismerek,csak idővel elválasztottak minket egymástól(én b.-s vagyok ő a-s).Tavaly jeleket dobálgattunk egymás felé a mai évben pedig akármit teszek kuncog tartam.
Pl:elmegyek mellette sejtelmesen mosolyog,ez eddig oké.Október végén takarítottuk a tantermet,tehát kipakoltuk a székeket,asztalokat a 2 osztály ,majd egy lány elkért tőlem egy széket és mellette volt az a fiú és hangosan nevetett ezen a dolgon.A másik dolog az ma történt.Uzsonna után valahogy egyszerre mentünk ki az udvarra,ő a hátam mögött volt.2 lánnyal beszélgetett én hátra fordultam és újra kuncogott.Remélem ennyi példa elég lesz.:)
Gyakorlatilag nem vagyok fogyi és bűnronda sem.Miért van ez?Tetszés vagy közömbösség vagy mit tudom én?Köszönöm szépen a válaszokat.
Józsika!
Miért kuncogsz a dolgaimon, bármit teszek?
Talán tetszem?
Akkor vegyél el feleségül!
De viccesre véve a figurát! És ha lehet kettesben, nehogy mások előtt beégessen, ha véletlenül mulatságosnak talál!
De szerintem a nevetéssel csak a zavarát leplezi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!