Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak úgy elmúlt? . Mit tegyek? 15F,14L
1es A fiúknak is vannak érzéseik
Valószínű tényleg nem volt igazán szerelmes, az nem múlik csak úgy. Szerintem keresnek kéne egy másik lányt, úgy tudod a legkönnyebben elfelejteni és túltenni magad rajta.
1.-nek: "légy férfi"... hmm... szóval legyek egy verekedős, nagyképű, tanulatlan farok. értem. taps.
2.-nak: köszi a válaszod. abból a 3 hónapból az utolsó 2 hetet úgy voltunk együtt hogy éreztem hogy valami nem stimmel.. egyre több dolog volt "mindegy".. egyre közönbösebben beszélt velem.. egyre többször volt a semmiből olyan "kirohanása" hogy utál engem.. pár órával később meg sajnálkozott h nem tudja mi volt vele..... amit írtam, nem viccből írtam, és nem túloztam. ő, és egy másik "barátom" maradtak nekem már csak. meg talán anyám. apám egy alkoholista, nagyképű f... (azaz férfi ...), húgom egy hisztis kis izé, az eddigi nagy "barátok" ballagás után itt hagytak, egyre több értelmetlen, idegi alapú betegségem van (reggelente hányás, hasmenés, folytonos fejfájás és társai), és.. áh.... nem tudom.. egyszerűen.. úgy éreztem hogy ő tökéletes.. mondhatnám úgy is, hogy éreztem hogy "Ez az ember kell nekem.. :) <3 " ... túl nagy a fájdalom.. ahogy írtad hogy tapasztalatból mondod a dolgokat.. oké. de.. az hogy te kibírtad, az egy dolog. félre ne érts.. azért mondom hogy az egy dolog, mert nem vagyunk egyformák. meg azért gondolom neked volt akivel meg tudtad beszélni a dolgokat, akire támaszkodhattál, amivel lefoglalhattad magad (pl egy barát v egy hobbi, stb), és külsőre-belsőre nem olyan vagy mint én.. az utóbbi kettőben biztos vagyok, hacsak nem vagy az ikertesóm. :D ...
Hasonló volt a történet nálunk is.
8 hónapig minden jó volt , sulinak vége lett , elment rokonokhoz dolgozni a Balatonra.
1 hét után megváltozott , kevesebbet beszélgettünk , alig válaszolt a kérdéseimre , nem keresett.
Tudtam ,hogy valami nem stimmel , nagynehezen kibökte ,hogy már nem úgy szeret mint az elején ( ez ürügy volt próbált hülyének nézni mintha nem tudnám milyen a Balaton ---> talált mást ) .
Egész nyáron reménykedtem ,hogy eltelik a 3 hónap , visszajön tanulni és majd újra egymásra találunk . Hát nem így lett ... Nem keresett azóta sem , én se őt . Most távkapcsolatba került a sráccal ( kb. 7 évvel idősebb nála ) , biztosan megérte az a 3 hónap neki , most meg 9 hónapig nem találkoznak.
Na mind1....
Nekem is csak ő volt az életembe és a sport.
Nincsenek barátaim ( legalább is csak 1-2 ) , vidéken lakok szórakozásra nagyon kevés lehetőség van , a lányok nagy részét ismerem és a normálisabbak foglaltak.
Elején én is nagyon nehezen viseltem , csak azt tudom mondani , sírd ki magad . Kezdj el filmet nézni , sportolni ( legalább arra a 1,5-2 órára nem kell rágondolnod ) .
Szépen lassan majd elmúlik ez ( még mindig hiányzik nekem is pedig már lassan fél éve ,hogy szakítottunk , de már nem érzek nagy szerelmet iránta ,szóval javul ez .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!