Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent egy férfinél?
Figyelt kérdés
(Látásból ismerjük egymást, ő sokkal idősebb nálam)
Állandóan néz, és folyamatosan, nem az, hogy rám néz és ennyi hanem folyamatosan, de végig pókerarca van. És mindig ő köszön rám.ez mit jelent? (nekem tetszik ez a férfi)15L
2015. nov. 19. 21:12
1/7 eznemlényeges válasza:
Lehet, hogy tetszel neki, de ezt csak te tudhatod, ennyiből nem nagyon lehet megállapítani
2/7 anonim válasza:
hát lehet tetszel neki. és mégis mennyivel idősebb?
4/7 A kérdező kommentje:
én úgy gondolom,hogy nem tudja irányítani az ember, hogy ki tetsszen neki..
2.válaszoló: ő kb 30-35 éves..
2015. nov. 19. 21:21
5/7 anonim válasza:
Szerintem kerüld el jó messzire és legyen mindegy, miért bámul...
6/7 anonim válasza:
Nem pedo nyugi, mivel mar 15 evesen erett vagy. De gondolj mar bele: rohadt szarul festenetek egy parkent. Szal szentem is keruld el ot. #bocsazékezetért
7/7 anonim válasza:
Hát lehet csak dugni akar ,de azis lehet h összejönne veled. De sztm ne éld bele magad semmibe. És ne kezdeményezz,ha akar valamit majd ő lép ,ha nem akkor hadjad.
A kor szokták mondani nem számít, jó persze van határ. Én 15 voltam a barátom 23. A 15 évvel nem lenne gond,de te még túl fiatal vagy. Ha mondjuk esetleg 18 lennél az más dolog.
De ezt neked kell tudnod h kire vágysz. L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!