Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szoktatok ilyet csinálni, ha egy lány megkér? Mire vélitek, ha egy lány erre kér?
Figyelt kérdés
Lányok vagyok és van egy fiu barátom, bevallottuk egymásnak, hogy tetszik a másik. Aztán sok kis puszika volt szájra, meg ölelés. Én azt mondtam hogy járni nem akarok, és ő sem. Közös megegyezés alapján. De mi lenne ha megkérdezném hogy lehetne-e még ilyen csók, meg ilyesmi, kettesben töltött idő. Ismerősök előtt, suliba is ugy csinálnánk mintha semmi nem lenne közöttünk. Én nem csináltam még ilyet, de ez olyan jo lenne. Vagy talán a fiú igényelheti ezt a "kapcsolat" szerűséget? Ő kezdeményezte, szerette volna a csókot. :) 19/l2015. nov. 17. 17:15
1/4 anonim válasza:
Persze. Sima sex kapcsolat, nem kell ahoz "járni"
3/4 A kérdező kommentje:
Ezzel nem alacsonyítom le magam a szemébe? Azt mondta, hogy nem akar járni ő sem, mert nem akar kihasználni. Vagymi...
2015. nov. 17. 17:41
4/4 anonim válasza:
Ez neked is jó és neki is,akkor hol itt a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!