Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Harcoljak érté vagy maradak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harcoljak érté vagy maradak a barátja?

Figyelt kérdés
Lassan 1 hónapja ismerek egy lányt és fülig szerelmes lettem belé! Én elmondtam neki hogy mit erzek iranta es ő azt irta hogy azt hitte en csak a baratja akarok lenni. Ő mondta hogy meghivta egy fiu a bulijaba aki neki tetszik ezt elmondta nekem.. Jo egy ideig nem beszeltunk de most megint elkezdtünk beszélni és mondta hogy nem jottek össze! És elhívtam egy talira es rogton ravagta hogy jo! Ma lett volna a tali de az unokatestverere kellett vigyaznia ami nem volt kifogas mert ismerem az oszt tarsat es neki is mondta hogy rajuk kell vigyazni ezert hamarabb elment meg a sulibol is! Na szoval kuzdjek erte és holnap is elhívjam egy talira? Megegyszer leírom nagyon bejon csak rá gondolok ilyet még egyetlen lánynal se éréztem!
2015. nov. 13. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hivd el megegyszer mert ha nem teszed meg kesobb banni fogod.. Es egyebkent ha elsore igent mondott valoszinu masodjara se fog nemet mondani :) hajra
2015. nov. 13. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha igazan bejon akkor addig probalkozz ameddig tudsz
2015. nov. 13. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Még egyszer próbáld meg,mert lehet meggondolta magát és mégis tetszel neki. De ha megint lemondaná a randit szerintem mondd ki nyíltan neki amit gondolsz:D
2015. nov. 14. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!