Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött es leköpött a baratom. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Baratom feltekenysegbol megpofozott,aztan en a foldre estem, es o a hajamnal fogva felhuzott es arconköpött. Nagyon megalázó volt,egy par haverja is ott volt,de nem csinaltak semit. Azert esik rosszul mert en szeretem öt,de az apukam is ver,kezdek tartani a ferfiaktol...:(
Bocsassak meg neki? Nem szeretnem el veszteni :(
2015. nov. 9. 22:32
21/36 anonim válasza:
Es, ha turos csak rajon neki mindent szabad ugyse lepsz semmit. Hidd el aki egyszer megtette meg fogja megeszszer
22/36 anonim válasza:
Elozo vagyok 7-es voltam
*megegyszer.
23/36 anonim válasza:
Ugy gondolom akit 2 oldalnyi valasz es az utes es kopes nem győzött meg , meg is érdemli hogy kapjon meg.
24/36 anonim válasza:
Az ilyent az acélbetétesemmel úgy rúgnám fejbe, higy mikor esik le a földre a párját a térdemről kapná. Ott kell hagyni az ilyent. Az életet sem érdemli meg nem még téged.
26/36 A kérdező kommentje:
Mos mar 2 napja nem is lattam,ess ugy tunik nagyon megbanta
2015. nov. 10. 17:47
27/36 A kérdező kommentje:
23as szerintem teged kellene összevernije egy kanciganynak hogy ijet kivansz egy lanynak
2015. nov. 10. 17:55
28/36 anonim válasza:
Jól teszi! Akkor még bánkódhat egy ideig!
29/36 anonim válasza:
A #23-as teljesen igaza van!
#24-es voltam
30/36 anonim válasza:
Miért vagy rasszista, hogy kiemeled a "kancigány"-t? Egy normális ember nem verhet meg csak egy "kancigány"?
Amíg az ilyet "ijet"-nek írod tudnám ajánlani a [link] könyvet kérlek csapd fel és nézz utána a szavaknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!